Oglas
· · Komentari: 0

"VEZE SU ME SKUPO KOŠTALE": Rada Manojlović smatra da je njen najveći problemšto je previše svoja da bi bila nečija

Pevačica Rada Manojlović imala je nekoliko neuspešnih veza, te se neretko šali na svoj račun kada je ljubav u pitanju

1720178192_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Rada-Manojlovic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Na početku karijere bila je u vezi sa kolegom Milanom Stankovićem, a potom sa košarkašem Momirom Gajićem sa kojim je bila tri godine.

Bila je u velikoj ljubavi i s kolegom Harisom Berkovićem, a već duže vreme solira u emotivnom smislu, i kako priznaje, ako bi trebalo sada da uplovi u neku vezu, taj srećnik bi morao da bude sportista koji je u penziji.

- Previše sam svoja da bih bila nečija. Lane Gutović mi je jednom prilikom rekao: 'Nisi ti glupa, ne. Ti nećeš upasti u istu rupu, žargonski. Ti ćeš naći sličnu'. Ja sam imala različite muškarce, karakterno, ali sam ih uvek pravila na iste. Problem je u meni, ako tu ima problema. Ja teram po svom. Retko koji muškarac voli da žena vodi priču, a ja ne želim da pokleknem... Kamo sreće da sam u varijanti lakih upoznavanja i veza - priča Rada i nastavlja.

- Mene je sve emotivno skupo koštalo. Moje poslednje tri veze su trajale ukupno 16 godina. Svaku sam gledala kao da je za ceo život, i bilo je, daj se cela, pokidaj se, uloži emotivno sve što imaš. To je greška. Eventualno kada bi se desio neki muškarac, može da bude sportista u penziji. Ali baš penzija, ništa trener i to. Nego prava penzija posle karijere, da se mane sporta i obaveza, i da se fokusira samo na mene - zaključila je Rada.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas