Oglas
· · Komentari: 0

"U INAT LJUDIMA, UPRKOS SVEMU": Lazar Ristovski i njegova 39 godina mlađa devojka uživaju na odmoru (FOTO)

Lazar Ristovski i Anica Lazić podelili zajedničku fotografiju koja je izazvala buru na društvenim mrežama

1722074800_lazar-i-anica.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - anicalazicofficial
Oglas

Anica Lazić i Lazar Ristovski redovno javno pokazuju koliko uživaju u ljubavi, a sad je na Instagram profilu glumice osvanula njihova nova fotografija na kojoj oboje imaju širok osmeh.

Glumica je objavila privatnu fotografiju sa svojim 39 godina starijim izabranikom pokazavši kako provode vreme kad su sami, te da uživaju u netaknutoj prirodi i izazvala gomilu reakcija.

Ona je u opis fotografije dodala samo emotikon srca, a komentari ispod objave su se nizali.

"LJubav, sreća. Blistate oboje", "LJubav i sreća su pokretači života", "Samo uživajte", "U inat ljudima, uprkos svemu", samo su neki od komentara ispod objave.

Anica: "Ne dozvoljavam sebi da u ljubavi budem kukavica"

Lazar i Anica zajedno su glumili u filmu "Drim Tim", a sada i u seriji "Popadija". Prema podacima s njenih društvenih mreža, studirala je psihologiju u Italiji, tačnije, u Padovi. Završila je jednu beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu.

NJihova ljubav naišla je na brojne osude, a o negativnim komentarima dugo su ćutali. Ipak, Anica je ranije ove godine gostovala u emisiji "Premijera", te progovorila o potencijalnom venčanju i otkrila kakva je u ljubavi.

"Ja nisam puno maštala o venčanju kad sam bila devojčica, niti mi je danas to vrlo važno. Ja to više gledam kao formu, a meni je važnija suština. Nama ženama godi da nosimo venčanice. Ne patim za tim da se udam, važnije mi je da živim suštinu ljubavi, a to već imam, hvala Bogu", rekla je pa dodala:

"Sebi sam dala obećanje da ću u ljubavi biti hrabra, tu ne dozvoljavam da budem kukavica i uvek radim onako kako moje srce traži."

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas