Oglas
· · Komentari: 0

Vraćaju se "anđeli": Adriana Lima ponovo u dobro poznatom izdanju

Povratnička revija brenda Victoria’s Secret će privući veliki broj poznatih ličnosti i održaće se 15. oktobra u NJujorku.

1728997804_profimedia-0212073849.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nakon skandala koji je pogodio sve, obustavljene su tradicionalne godišnje revije Victoria’s Secret koje su održavane od 1995. godine, pa sve do 2018.

Vest da su manekenke uznemiravane, maltretirane i da žive nimalo kao anđeli, uznemirila je mnoge, međutim, sad je ipak zakazana velika povratnička revija koja će okupiti i čuvene modele.

Među njima je i Adrijana Lima, ona je posebnim videom najavila svoj dolazak na pistu.

- Pročitali smo komentare i čuli vas. Victoria’s Secret Fashion Show se vraća i odražavaće ono što smo danas", objavila je kompanija tada. "Plus sve što znate i volite – glamur, pista, krila, muzička zabava i još mnogo toga! Ostanite sa nama… odavde postaje samo još legendarnije.

Još 17. septembra su se oglasili zvaničnici ove kuće i najavili da će slavna Šer biti jedna od legendi koja će prošetati modnom pistom, ali tada nisu želeli da otkrivaju dalje.

"Šer neće biti sama, budite uz nas i pratite informacije", rekli su tada.

Kasnije su otkrivena još neka imena, i sada svi jedva čekamo veliki spektakl. Među njima će biti i Ešli Grejem, Barbara Palvin, Điđi Hadid, Tira Benks, Paloma Elseser, Tejlor Hil, Iman Hamam, Devin Garsija...

Ono što posebno privlači pažnju je obećanje brenda da će ovogodišnja revija biti inkluzivnija nego ikad pre. Predstavnik Victoria’s Secreta izjavio je da će revija za 2024. godinu doneti upravo ono što kupci žele – glamur, pistu, modu, zabavu i krila, ali sve to prikazano kroz prizmu koja odražava savremene vrednosti.

Najiščekivaniji događaj, pored Met Gale, okupiraće NJujork, a mi ćemo zasigurno uživati u savršenim modnim izdanjima.

(Super žena)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas