Oglas
· · Komentari: 0

Nakon brojnih uvreda na račun izgleda, Adrijana Lima se vratila: Drastično smršala (FOTO)

Adriana Lima kao nekada

1725530837_profimedia-0904929803.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nekadašnja "srpska snajka", brazilska manekenka Adrijana Lima, pojavila se na crvenom tepihu drastično drugačijeg izgleda.

Ona je na premijeru filma "The Thicket" došla ruku po ruku sa surpugom Andreom Lemarsom koji joj je velika podrška.

Adrijana je obukla beli komplet - široke pantalolone i sako šireg kroja, a njen drastičnu gubitak kilograma ne prestaje da se komentariše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lyadrianalima

Manekenka se nakon trećeg porođaja susrela sa viškom kilograma, a kao neko ko je celog života bio manekenski građen, bilo joj je teško da prihvati "novi izgleda", a neumesni komentari okoline joj ni najmanje nisu pomogli. Ona je o svemu javno govorila sa željom da pomogne drugim ženama koje su u njenom situaciji:

- Svaki dan moram da se podsećam:: 'Prihvati sebe, prihvati svoje telo'. Ovo je samo prelazna faza, jer sam rodila bebu. Stvorila si novi život, to je blagoslov. Svako telo drugačije reaguje na trudnoću i period posle porođaja. Tako da svaki dan moram da vežbam na prihvatanju sebe takve kakva jesam, odnosno promena koje su mi se dogodile. To je borba, svaki dan. I ja sam žena kao i sve ostale i imam ponekad nesigurnost. Svaki dan učim nove stvari. Telo i sa godinama drugačije reaguje. Ali u redu je, još učim - objasnila je Brazilka koja je od 1999. do 2018. nosila revije brenda donjeg veša Viktorija Sikret, čime je postala njihov najdugovečniji model.

BONUS VIDEO

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas