Oglas
· · Komentari: 0

Ben Aflek i Dženifer Lopez ipak prodaju zajednički dom: Da li je razvod na pomolu?

Vila Bena Afleka i Dženifer Lopez na Beverli Hilsu izašla je na tržište nekretnina, piše Pipl

1720772633_49822dbeefdfcb1373fce84aafa0b2d8d750299f.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Kuća sa 12 spavaćih soba i 24 kupatila u Kaliforniji je javno objavljena u četvrtak, 11. jula - skoro mesec dana nakon što je izvor rekao za Pipl da su Aflek (51) i Lopez (54) spremni da prodaju imovinu. Par, koji je u braku od 2022. godine, kupio je imanje od 38.000 kvadratnih metara u maju 2023. za 60.805.000 dolara.

Kako se navodi njihov dom je "nedavno renoviran sa najvišim nivoom kvaliteta" i ima pogodnosti kao što su bar, sportski salon, potpuno opremljenu teretana, bokserski ring i terene za košarku.

Navodi o tome da par živi odvojeno prodajom kuće mogu i da se potvrde, iako oni o tome još uvek nisu javno govorili. Izvor je za Pipl rekao da je Aflek preselio svoje stvari iz vile u junu dok je Lopez bila na putovanju Evropom.

- Ben nastavlja da živi u Brentvudu gde iznajmljuje kuću. Tamo je već oko dva meseca. Čini se da je dobro. On je u svojoj kancelariji svaki dan i čini se da je fokusiran na posao. Takođe provodi vreme sa svojom decom - rekao je izvor.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas