· · Komentari: 0
IOS I ANDROID APLIKACIJE

Znate li kako da instalirate DARK MOD na Vac apu? Ništa lakše

Počeo period testiranja tamnog režima ćaskanja u popularnoj aplikaciji za razmenu poruka i poziva

Depositphotos_94649040_s-2019.jpg

Tamni režim (Dark mode) aplikacije Vac ap najavljivan je već duže vreme, a sada je konačno i dostupan za testiranje na Ajfon i Android telefonima. 

Postojeći dizajn Vac ap aplikacije sa svetlo sivom i zelenom bojom samog četa dopuniće nove nijanse crne, zelene i ponoćno plave boje. Nove opcije izbora boja neće u potpunosti zameniti trenutni izgled, ali biće dostupne kao opcija za sve koji ih žele koristiti.

Tamna pozadina lakše je podnošljiva oku tokom dužeg perioda gledanja u sam ekran aplikacije jer daje manje odsjaja. Tamniji ekrani takođe troše manje energije, posebno uređajima sa AMOLED displejima.


Foto: Techradar

Pročitajte još: Ako uključite OVU OPCIJU na telefonu, baterija na Androidu će trajati duže

WhatsApp tamni režim je sada dostupan za probno testiranje. Treba imati na  umu da se neke karakteristike i boje mogu menjati pre konačnog izdanja, na osnovu rezultata testiranja.

Kako odabrati tamni režim WhatsApp-a za Android

1. Prijavite se za probni program putem Google Play Store-a
2- Sačekajte da se vaš nalog obradi (ovo može potrajati nekoliko sati)
3. Ažurirajte aplikaciju (poslednje probno izdanje je 2.20.53)
4. Ako ne možete da vidite opciju ažuriranja, preuzmite i instalirajte APK, pa ponovo pokrenite aplikaicju
5. Odaberite „Settings“, a potom „Chats“ i uključite "Dark mode" (tamni režim)

Pročitajte još: Kako osloboditi memoriju mobilnih telefona?


Foto: Androidcentral

Kako dobiti tamni režim Vac apa za iOS

Prema prvim podacima, tamni režim Vac ap biće dostupan samo za iOS 13 i novije verzije.

  1. Proverite da li je probni period otvoren i pridružite se ako je moguće
  2. Instalirajte "TestFlajt" na svoj uređaj
  3. Kliknite link u e-poruci koji ste dobili od Vac apa
  4. Ažurirajte i pokrenite Vac ap
  5. Odaberite „Setings“, a potom „Čats“ i uključite "Dark mode" (tamni režim).
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.