Oglas
· · Komentari: 0

Jednostavan trik za pakovanje stvari, a da se ne IZGUŽVAJU

Pakovanje kofera uz ove savete ne može da bude jednostavnije

1724842278_shutterstock_2140318085.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Pakovanje kofera i odlazak na put uglavnom budi pozitivna osećanja jer u većini slučajeva označava odlazak na odmor.

Pakovanje može da bude nezgodniji deo pre nego što dođete na željenu destinaciju jer niko ne želi da bude zaglavljen u peglanju na odmoru, a ni da ide izgužvan.

Ipak, postoje neki trikove koje možete brzo i jednostavno da primenite kako biste to izbegli.

Kese sa hemijskog čišćenja

Ukoliko nosite odeću na hemijsko sačuvajte kese koje donesete kući. Kada se pakujete za sledeću avanturu, stavite delikatniju garderobu u kese za hemijsko čišćenje, uključujući komade pamuka i lana. Ne brinite o tkaninama poput svile, vune, teksasa i kašmira, jer je manje verovatno da će se naborati.

Ukoliko nemate kese sa hemijskog, mogu da posluže i kese za smeće, samo se uverite da nemaju miris. 

Takođe, postavljanje odeće uz pomoć maramice može biti od pomoći, kao i motanje delikatne odeće umesto savijanja, samo ih smestite na vrh ili spoljašnje delove torbe, gde će biti manji pritisak.

Još jedan savet, kofer raspakujte čim stignete!

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas