Oglas
· · Komentari: 0

NAJJEFTINIJA PUTOVANJA: Smeštaj za dve osobe samo 10 evra- a KAKO, otkriva zaljubljeni par (VIDEO)

''Dva ranca beg iz kanca''

1691758202_shutterstock_1100286716.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Ukoliko ste se pitali koje su to top tri svetske destinacije koje su najjeftinije, a pružaju raznolik sadržaj i pregršt predivnih mesta za putovanje i uživanje, dobru klopu i razonodu, odgovor na ovo pitanje ima par, koji je na društvenim mrežama poznat kao „Dva ranca beg iz kanca“.

Prema rečima Ivane i Gorana, oni su u prilikom selekcije gledali cene hrane, prevoza, naravno i smeštaja, pa su uporedili destinacije, a nikada ne biste pomisli da su ove države neverovatno jeftine.

- Ovo su 3 najjeftinije države koje smo do sada obišli. Gledamo cenu hrane, pića, prevoza po i između gradova, kao i smeštaja i na osnovu toga upoređujemo. Bilo je još njih, ali ove tri izdvajamo kao naj - navode Goran i Ivana u svojoj najnovijoj objavi.

@dvarancabegizkanca Ovo su 3 najjeftinije države koje smo posetili. Gledamo cenu hrane, pića, prevoz po i između gradova, kao i smeštaja i na osnovu toga upoređujemo. Na prvom mestu je Vijetnam, druga država je Pakistan, a treća je Uzbekistan. . . #dvarancabegizkanca #putovanja #tiktokputovanja #tiktoktravel #jeftinaputovanja #povoljnaputovanja #vijetnam #uzbekistan #pakistan ♬ original sound - DvaRancaBegIzKanca

- Na prvom mestu je Vijetnam, gde smo bukvalno mesec dana živeli, hranili se, izašli nekoliko puta, išli na četiri ekskurzije, u muzeje, bili u hotelima, hostelima, gostinskim kućama, išli busevima između gradova i za ceo mesec sve ukupno potrošili 830 evra za nas dvoje - objašnjavaju Babići.

 

@dvarancabegizkanca Hrana po Vijetnamu je bila preukusna, a smešno jeftina. Najjeftiniji obrok u restoranu smo platili 0,6€ po osobi, a tu je bilo razno povrće, pirinač, supa i spring rolls #vijetnam #putovanjevlog #tiktokputovanja ♬ original sound - DvaRancaBegIzKanca

- Druga država je Pakistan, prilično je povoljno bilo sve, ali najčudnije ljudima bude kada im kažemo da smo platili vožnju taksijem od 700 kilometara samo 80 evra. Smeštaj je takođe prilično jeftin, a platili smo ga 10 evra ukupno za nas dvoje. Pored svega toga osećali smo se jako bezbedno, što je sigurno svima na prvom mestu - napominju njih dvoje.

 

@dvarancabegizkanca Pogled iz smeštaja u Pakistanu u dolini Hunze #hunza_valley #karimabad #tiktokputovanja #tiktoksrbija #putovanja #dvarancabegizkanca #karimabadhunza #tiktokpakistan ♬ Mafia - Pasha Music

- Treći je najsvežiji put sa ove liste je Uzbekistan i ako nas pratite od ove godine verovatno ste upoznati sa tim objavama. Tu smo jeli za 2 evra u restoranima i plaćali najjeftiniji gradski prevoz, samo 0,12 evra za metro i bus. Najskuplje od svega su bile ulaznice za neku od atrakcija, a ni jedna nije prešla cenu do 4 evra - zaključio je ovaj avanturustički par.

 

@dvarancabegizkanca Šta možete kupiti u Uzbekistanu za 100.000 suma što mu dođe negde oko 8,3€ #tiktoktravel #putovanja #uzbekistan #dvarancabegizkanca ♬ original sound - DvaRancaBegIzKanca

Inače, Ivana i Goran su bračni par iz Novog Sada, koji su pre nekoliko godina došli na ideju da kupe stari kombi koji su pruredili u pokretni životni prostor od 6 kvadrata u kome se nalazi apsolutno sve što im je potrebno i redovno njime krstare svetom.

@dvarancabegizkanca Ovo je mini tura kroz naš kombi koji smo prepravili u kampera. Detaljnije ćemo prikazati i sve delove kampera u narednom periodu pa pratite. . . . #putovanja #dvarancabegizkanca #kamper #kampovanje #grčka #travelnomad #životukamperu #tiktoksrbija ♬ Fresh Start - Phello

Za kratko vreme veoma su postali popularni na društvenim mrežama, te ih tako na Instagramu prati blizu 130 hiljada ljudi, a kako kažu, svima je u početku bila čudna njihova odluka, ali su brzo "oguglali" i sad ih svi pitaju za savete koja je destinacija najbolja i kako da se spakuju.

 

 

BONUS VIDEO:  

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas