Oglas
· · Komentari: 0

DIJETA SUZANE MANČIĆ: Ishrana koja joj je pomogla da skine 11 kilograma - evo šta sada sme da jede za doručak (FOTO)

Suzana Mančić važi za jednu od najlepših žena bivše Jugoslavije koja još uvek pleni svojim izgledom

1712753569_Foto-Ataimages.rs-Suzana-Mancic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Iako je uveliko ušla u sedmu deceniju, nekadašnja najpoznatija loto dama bivše Jugoslavije, voditeljka i pevačica Suzana Mančić i dalje privlači pažnju gde god da se pojavi.

Oduvek je plenila svojim izgledom i stavom, a neretko je govorila o tome kako održava svoju lepotu, ali i figuru.

Poput mnogih žena i ona je u nekom trenutku svog života imala višak kilograma, a da se baci na dijetu presudio je trenutak kada je videla svoje fotografije.

- Višak kilograma, posebno u menopauzi, nagomilao mi se u predelu stomaka - izjavila je ona jednom prilikom.

Navodno je tada Suzana dogurala čak do 89 kilograma, a za samo mesec dana uspela je da skine 11 kilograma. Odlučila se za dijetu s malo ugljenih hidrata koja se sastojala od dva praškasta obroka i laganog večernjeg obroka. Do kraja ovog režima ishrane, izgubila je ukupno 15 kilograma.

- Dan uvek počinjem limunadom i kesicom suplemenata koji sadrže sve potrebne minerale i vitamine. To isto pijem i za ručak - dodala je Mančić.

Nedavno je na Instagram profilu podelila i fotografiju svog doručka.

- Ko radi, ne boji se gladi! A vi, ne zaboravite doručak, važan je - napisala je uz fotografiju prepečenog hleba, jaja, sira, paradajza i kiselih krastavaca.

Ona smatra da su upravo kiseli krastavci hrana koju je dobro konzumirati. To je trik koji je usvojila dok je živela u Moskvi.

- Viđala sam Moskovljanke kako našminkane šetaju ulicom i jedu kisele krastavce - podelila je.

Osim što su ukusni, krastavci su bogati mineralima - natrijumom, kalijumom, gvožđem, manganom i kalcijumom. Takođe sadrže vitamine A i E, slani su, hrskavi i hidrirajući, zbog čega se smatraju jednom od namirnica koje je dobro jesti nakon treninga.

(24sedam)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas