Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 7. JUL: Device upoznaju interesantnu osobu; Jarčevi, obratite pažnju na novac

Saznajte šta vam donosi ulazak Meseca u znak Lava, šta vas u nedelju 7. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

1720334038_shutterstock_2354849155.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec blizu Merkura u Lavu upozorava na oprez prilikom dogovora i konflikte sa nadređenima. Pozicija Venere, vladaoca ljubavnog ali i poslovnog života, najavljuje mogućnost iznenadnog odlaska na put sa partnerom. Sportske povrede.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Konjunkcija Meseca i Merkura u kući privatnog života, donosi trzavice i rasprave sa emotivnim partnerom i mlađim članovima porodice. Moraćete da se prilagodite novim uslovima na radnom mestu. Dodatni oprez u saobraćaju. Osetljivo grlo.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec blizu vašeg vladaoca Merkura u trećoj kući upozorava da pazite na svoje izjave, naročito ako ste preko posla prisutni u javnosti. Poznanstvo sa intrigantnom osobom preko društvene mreže. Izbegavajte alkohol.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Naglašen znak Lava donosi vam šanse za započinjanje saradnje sa strancima ali ipak budite oprezni prilikom dogovora i odložite potpisivanje ugovora. Partner pokušava da vam nametne svoju volju, ali vaši argumenti su jači. Stomačne tegobe.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec blizu Merkura, koji upravlja vašim poslom, pravi napet aspekt sa retrogradnim Plutonom, pa izbegavajte rasprave sa šefovima. Sa Mesecom u vašem znaku, vi ste znak u trendu i mnogi će želeti da se nađu u vašem društvu. Alergija.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekti vašeg vladaoca Merkura, koji upravlja i poljem karijere, upozoravaju na oprez sa poslovnim dogovorima i ugovorima. Uvećanje prihoda, ali i neplanirani izdaci. Romantičan susret u tajnosti sa Ribama. Nervoza.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Napeti aspekti Meseca, koji upravlja vašom karijerom, upozoravaju da pripazite na troškove. U večernjim satima moguć iznenadni poziv za izlazak od šarmantnog Strelca ili Ovna. Pazite šta izjavljujete. Smanjite unos šećera.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Naglašena polja karijere i inostranstva, donose vam nove poslovne šanse preko saradnje sa strancima, kao i izazove na emotivnom planu. Poznanstvo sa osobom koja vam može značiti više nego što mislite. Dodatni oprez u saobraćaju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Sa naglašenim znakom Lava razmišljate o odlasku na odmor, ali pre toga morate da uradite mnogo toga na poslu, kako biste mirno otputovali. Romantičan susret sa osobom čijem ćete šarmu teško odoleti. Izbegavajte masnu i začinjenu hranu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Izazovan aspekt između planete novca i noćnog vladaoca vašeg znaka, nepredvidivog Urana, upozorava na oprez sa finansijama. Kolega kome ste duže vreme tiha patnja šalje vam poziv za izlaztak. Više se odmarajte.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec blizu Merkura u opoziciji sa retrogradnim Plutonom u vašem znaku, upozorava na rasprave sa ljubavnim ali i poslovnim partnerom. Susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu ili preko interneta. Podložnost povredama u kući.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Sa naglašenim znakom Lava, aktivniji ste i efikasniji na poslu, naročito ako se bavite kreativnim zanimanjem. Aspekti Venere, planete ljubavi, nagoveštavaju ulazak u tajnu romansu sa umetnikom. Provodite više vremena u prirodi.

BONUS VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas