Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕРИЦА РАКОЧЕВИЋ ПОЗИРАЛА У КУПАЋЕМ: Показала како изгледа у осмој деценији живота (ФОТО)

Многи би јој позавидели на невероватној фигури

1720941431_Foto-Ataiamges.rs-F.S.-Printscreen-Instagram-verica.rakocevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ Ф.С. Принтсцреен/ Инстаграм - верица.ракоцевиц
Oglas

Иако лагано иде ка 80. години, многи су и даље у шоку и мисле да је нека грешка и да Верица Ракочевић не прелази педесету. Модна креаторка има 76 година, а сада је све одушевила фотографијом у купаћем костиму и линијом много млађе жене.

Иначе, Верица и њен супруг Вељко Кузманчевић су одлучили да кампером обилазе државе, па је тако и настала ова фотка у купаћем костиму.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - верица.ракоцевиц

- Када сам на вагу ставила Вељкове врлине и мане, схватила сам да би нам, да није такав, живот био досадан. Данас због њега, уместо у хотелима с пет звездица, летујем у камперу - искрена је позната креаторка.

Иначе, Верица и Вељко одлучили су да на "луди камен" стану после само недељу дана забављања, али се никада због тога нису покајали.

- Будући да је Верица неко ко пред собом има доста тога да уради, али је суштину већ рекла и учинила, није јој преостало ништа друго него да живи пуним гасом, ослобођена свих стега. Што се мене тиче, одувек ме нервирала реченица: "Мораш да се смириш и скућиш". Никада нисам размишљао где ћу и шта ћу за две, три или пет година. Није ми потребан стан нити зидови. Номад сам и потпуни лудак који живот схвата као игру. У томе смо врло слични - испричао је Вељко Кузманчевић за магазин "Сторy".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas