Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како БРЕД ПИТ успева да буде вечно млад: Доктор тврди да зна у чему је његова тајна (ВИДЕО)

Многи се питају како Бред Пит успева да задржи младалачки изглед деценијама

1706351384_1705152352_profimedia-0491195614-65b4db189550e.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Проширила су се нагађања о томе да се Бред Пит (60) подвргнуо фејслифтингу након што је видео на ком доктор коментарише његов изглед постао виралан, пише Даилy Маил.

Обожаватељи Бреда Пита често називају Бенџамином Батоном из стварног живота и кажу да стари уназад. Ову причу је подстакла фотографија снимљена на Вимблдону прошле године.

Бред је глумио човека који стари уназад у филму "Необични случај о Бенџамина Батона" из 2008. године.

Доктор је упоредио фотографије холивудске звезде снимљене на додели Оскара 2020. с фотографијама из прошлогодишњег јула, када је седео на централном терену Вимблдона. Рекао је: "Ово је био он пре четири године, 2020. и можете видети да показује нормалне знакове старења. Дубоке статичне боре, губитак волумена око очију и средишњег дела лица и нешто опуштене коже доњег дела лица."

"Било је то прошле године на Вимблдону, где се приметила његова трансформација. Погледајте промену на његовом лицу и како изгледа млађе кад га видите са стране, из профила. Можете видети да је промена у контури доњег дела лица заиста импресивна и можете закључити да је то повезано са затезањем лица кад видите овај ожиљак."

Др Џони је утврди да Бредово ухо има "класичан изглед ожиљка од затезања лица". Објаснио је: "Током захвата кожа око ње се подиже, што може променити облик и положај ушних ресица. Готово се вратио у прошлост, како му је лице изгледало раних 2000-их, што је иронично јер је тада глумио Бенџамина Батона.

Три су године разлике између ових фотографија и очито се могу видети промене око средине и доњег дела лица. Мислим да изгледа заиста добро за ову трансформацију, то је изврстан пример добро обављене операције."

Након успеха видеа, др Џони је за Тхе Сун рекао: "Бредов видео је постао виралан јер људи не могу да верују како добро изгледа са 60 година."

"Гледајући слике које сам објавио, Бред заиста изгледа као да је могао да уради фејслифтинг. Промене у том периоду су значајне."

Да бисте добили тај степен подизања лица и контура, посебно у средњем и доњем делу лица, не можете постићи те резултате нехируршким методама." Бредови представници одбили су да коментаришу када их је контактирао МаилОнлине. Извор близак Бреду одбацио је да је имао лифтинг лица.

Иако су многи у Холивуду мистериозни по питању свог вечно младоликог изгледа, Бред се јасно изјаснио о свом ставу о старењу.

У интервјуу за Есqуире рекао је: "Стариш, постајеш крхкији, а удобност постаје важнија. Мислим да је то тако једноставно." Када су га питали о његовом режиму лепоте, урнебесно је коментарисао: "Одрастао сам са сеоским менталитетом, на неки начин, нанесем сапун једном дневно и онда идем даље..."

"И мислим да учимо да ако волимо себе, ако се према себи односимо мало боље, онда од тога постоје дуготрајне добробити. Зато само старите здраво, старите на здрав начин." Бред тврди да је кључни чинилац за његов изглед била одлука да престане да пуши, јер је схватио да не може да "смањи количину" - ту се иде на све или ништа.

"Немам ту способност да попушим само једну или две дневно. То није у мојој природи. Идем до краја. И уништићу се до краја. Изгубио сам своје привилегије", рекао је.

Глумац је иначе у вези с Инес де Рамон (32) скоро годину дана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas