Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
познати

ЦЕЦА засенила јавност на Анастасијном рођендану: Изабрала је два стајлинга, који вам се више свиђа? (ФОТО)

Погледајте како се Цеца спремила за догађај који је већ данима у жижи јавноти.

1653549489_anastasija_rodjendan_25052022_0294.jpg
Oglas

Светлана Ражнатовић се на рођендану појавила у свом стилу. Када је дошла у феноменалној комбинацији, Цеца није могла да остане непримећена. Све очи су биле упрте у њу, а певачица није скидала осмех са лица.

Погледајте још: Анастасија Ражнатовић открила како је упознала Немању Гудеља: "Кликнуло је на прву"

За овај догађај она се определила за сако и панталоне у белој боји. Оне су на себи имале занимљив принт, а испод сакоа је имала топ који се слагао уз остатак комбинације. Ова веома атрактивна модна креација изнендадила је јавност. Многи су мислили да ће Цеца доћи у хаљини, мађутим ова модерна и елегантна опција је оправдала очекивања. Што се тиче фризуре, носила је високу пунђу, а дискретне беле минђуше су употпуниле целокупан изглед.

 

 

 

 

Након што је отишла са прославе, вратила се у нешто провокативнијем издању. Носила је светло љубичасту хаљину, са наборима на стомаку. Имала је отворен деколте, а дужина хаљине је била до колена, што је сада јако модерно. Овога пута, на себи је имала затворене беж штикле са скоро неприметним пругицама.

 

Цеца је показала да се веома потрудила око ћеркиног рођендана. Модни комади су одисасли укусом и стилом. Многи су били одушевљени овим веома модерним и прикладним модним комбинацијама, тако да можемо са сигурношћу рећи да је оправдала како ћеркина, тако и очекивања свих присутних. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas