Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кућне биљке које освежавају простор и побољшавају квалитет ваздуха, а носе и симбол љубави

Собне биљке доносе топлину и љубав у дом својим зеленим лишћем и умирујућом присутношћу.

1728737073_shutterstock_2032757495.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Оне не само да освежавају простор и побољшавају квалитет ваздуха, већ и додају природну лепоту и спокој у свакодневни живот. Биљке могу бити и симбол бриге и пажње, јер њихово одржавање ствара осећај постигнућа и задовољства.

Њихова разноврсност и прилагодљивост омогућавају стварање хармоничних и пријатних амбијената. Уређивањем простора са собним биљкама, створићете окружење које одражава љубав и пажњу према себи и другима. 

Многи бирају собне биљке вођени њиховим естетским изгледом. Најчешће људи бирају биљке са лепим цветовима или оригиналним лишћем. Међутим, не знају сви да собне биљке имају енергију која је веома важна.

Одређене собне биљке могу побољшати хармонију у односима, привуц́и позитивну енергију у вашу куц́у и помоћи усамљеним људима да пронађу сродну душу.

Брунфелзија

Брунфелзија има моц́ да неутралише сву негативну енергију. Захваљујуц́и овој особини, ова биљка у куц́и може успоставити хармонију у односима и очистити станове од злих мисли и зависти.

Јасмин

Јасмин је најбоља биљка за парове. Овај цвет има благотворно дејство на емотивну сферу и повец́ава сексуалност. Може помоћи људима у браку, а такође доноси благостање и срећу у ваш дом.

Традесканција

Брачним паровима Традесканције ће помоц́и да се приближе једни другима, превазиђу неспоразуме и пронађу заједничке интересе. Енергија овог цвета не само да позитивно утиче на осец́ања, вец́ и штити куц́у од зависти и испуњава је топлином и весељем.

Собна липа

Предивна и мирисна Спарманиа испуњава атмосферу у куц́и опојним мирисом и доноси љубав. Такође има моћ да обнавља осец́ања партнера. Помаже усамљеним људима да постигну велике циљеве и пронађу своју сродну душу.

Клинастолисна каменика

Клинастолисна каменика је биљка која корисно утиче на осец́ања и мисли других. Овај цвет се може користити за нормализацију и обнову љубави и пријатељства. Ова биљка привлачи срец́у и уједињује људе.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas