Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта треба да имате у спаваћој соби за добар фенг шуи? Водите се једним принципом и уживајте у енергији

Ако желите да побољшате фенг шуи у свом дому, почните са спаваћом собом. Према фенг шуи принципима, спаваћа соба је најважнија соба у нашем дому.

1718876590_shutterstock_1130736497.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Практичари фенг шуија верују да једноставним уређењем просторије, као што је правилно позиционирање огледала и кревета, можете створити мирну, уравнотежену енергију у целом простору.

Која је најбоља позиција кревета?

Позиционирајте свој кревет по принципу командне позиције. То значи да када лежите у кревету, можете да видите врата спаваће собе, а да не будете директно у линији са њима. Најбоље би било да кревет поставите дијагонално од врата. Ако то није могуц́е, поставите огледало тако да можете да видите одраз врата када сте у кревету.

Мање је више

Када је у питању фенг шуи у вашој спаваћој соби, усвојите приступ мање је више. Осим сређене постељине, чврстог узглавља кревета и тепиха за "уземљење", елиминишите све што можете. То значи без нереда и без електронике.

Укључите неутралне боје

Најбоље боје за спаваћу собу према древној кинеској дисциплини су неутралне нијансе. Одлучите се за беж, кремасте или земљане тонове, који призивају опуштање. За мале дозе боје, украсите собу додацима који су повезани са енергијом партнерства, а то су розе, црвене и беле боје, пише Тхе Спруце.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas