Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ентеријер

Сардинија - дестинација из ваших снова у срцу вашег дома

Креирајте амбијент у свом дому који ће вас подсетити на најлепшу дестинацију

1649415282_Novosti-00-noseca-1-.jpg
Фото: Форма идеале
Oglas

Док ишчекујете предстојећи годишњи одмор и маштате о плажама и мору, можда и одласку на неко острво, усмерите пажњу на свој дом и креирајте у њему амбијенте који ће бити ваш пролећни излет у топле пределе.

Уколико би ваш избор за одмор из снова била Сардинија, топлину медитеранских предела можете доживети у свом дому уз истоимену колекцију намештаја која је прилагођена опремању целог дома.

Сјајна је за љубитеље топлих дрво декора, као што је артисан храст. Он ће додатно допринети топлини дома, а прави контраст дрво декору су неупадљиви, али довољно истакнути сегменти метал декора са посебном завршном обрадом, која даје индустријску озбиљност сваком елементу понаособ.

Опремање дома је најбоље започети уређењем просторије у којој проводите највише времена, што је најчешће дневни боравак, а за који је избор елемената из колекције САРДИНИА изузетно богат.

У зависности од квадратуре направите селекцију елемената колекције који ће најбоље служити вашим потребама, а уколико имате довољно простора можете опремити дневни боравак целом колекцијом. Уколико имате просторна ограничења, опустите се, јер некада је и само један елемент колекције довољан да истакне неки вама важан кутак и унесе у њега потребну топлину.

Фото: Форма идеале

Комода у ентеријеру је импресиван начин да свом простору додате ексклузивност и упечатљиву завршницу, а комода САРДИНИА 3К4Ф, која се састоји од два сегмента са преградним полицама, као и четири функционалне фиоке, била би сјајан избор. Неизоставни комад дневног боравка је ТВ полица, за коју можете да одаберете ТВ полицу САРДИНИА ТВ 170, која пружа и могућност додатне уградње расвете.

Фото: Форма идеале

Витрина је увек практичан комад намештаја, а витрина САРДИНИА 2К ВС2 и витрина САРДИНИА ПОП одлично би се уклопиле у остатак амбијента и пружиле простор за одлагање многобројних ситница. Зидна полица САРДИНИА ЗП пружиће додатни простор за одлагање, а клуб сто САРДИНИА је ту да употпуни цео амбијент дневног боравка.

Елементи колекције су доступни и за спаваћу собу, која је свакако веома важна просторија у дому, будући да је место где почињете и завршавате свој дан. Како бисте се што боље одморили и опустили, одаберите брачни кревет САРДИНИА 160, поред ког можете поставити ноћни ормарић САРДИНИА НО2Ф који ће послужити да на њега поставите неке потребне детаље, попут ноћне лампе. За одлагање гардеробе савршен избор је гардеробер САРДИНИА 220 ОГ, а још много ствари можете распоредити у четири фиоке веома практичне комоде САРДИНИА 4Ф.

Фото: Форма идеале

Након што сте уредили дневни боравак и спаваћу собу, на ред долази предсобље, које никако није мање важно. Део дома који вас испраћа и дочекује заслужује да буде уређен на прави начин. Уколико имате довољно пространо предсобље, можете у њега сместити све елементе предсобља из колекције, у којем ћете поред дела за седење добити сасвим довољно простора за одлагање одеће и обуће.

Елемент предсобља САРДИНИА П2 и елемент предсобља САРДИНИА ОГ ЦИВ сјајна су основа за предсобље и практична решења за одлагање многих ствари. Елемент предсобља САРДИНИА КОМ биће одличан додатак којим ћете заокружити причу опремања предсобља. Пружа простор за седење док се обувате, као и додатни простор за одлагање. За естетску завршницу амбијента дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу огледало САРДИНИА ОГ. Одлично би се уклопило изнад комоде САРДИНИА 2К1Ф, која представља идеалан избор за уже ходнике. Састоји се од два затворена сегмента са једном преградном полицом и функционалном фиоком, а можете је употпунити и чивилуком ЦХ-4873.

Уколико располажете мањим простором одаберите неке од предложених елемената за које сматрате да ће вам највише користити.

Верујемо да су вас елементи ове дивне колекције инспирисали за преуређење ентеријера. Они ће у вашем дому пробудити дух Медитерана и освежити амбијент, а уз додатне ситнице које вас подсећају на море и лето можете потпуно уживати док не дође право време да посетите плаже Сардиније.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas