Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИВУЦИТЕ СРЕЋУ ФЕНГ ШУИ ЗВОНЧИЋИМА: Побољшајте енергију и хармонију у простору

Фенг шуи је древна кинеска уметност уређења простора која се заснива на идеји да распоред и организација простора могу утицати на енергију и хармонију у животу појединца

1718882370_Untitled.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Један од популарних алата у фенг шуију су звончићи, који се користе за привлачење позитивне енергије (чи) и одбијање негативних утицаја. Фенг шуи звончићи имају дугогодишњу традицију у кинеској култури. Израђени су од различитих материјала попут метала, бамбуса и стакла, а често су украшени симболима који имају специфична значења. На пример, метални звончићи се често користе за појачавање енергије елемента метала, који је повезан са логиком, интелектом и комуникацијом. 

Основни принцип фенг шуија је балансирање пет елемената: дрвета, ватре, земље, метала и воде. Звончићи се користе као средство за активирање или смиривање енергије одређених елемената у простору. Њихов звук, који се шири простором, верује се да прочишћава околину и привлачи позитивну енергију. 

Правилно постављање звончића је кључно за њихову ефикасност. Ево неколико упутстава за позиционирање:

1. Испред улазних врата:

Постављање звончића изнад или поред улазних врата може привући позитивну енергију у дом и одбити негативну енергију.

2. У дневној соби:

Звончићи постављени у дневној соби могу појачати комуникацију и хармонију међу члановима породице.

3. У врту:

Звончићи у врту не само да украшавају простор, већ и помажу у балансирању енергије природног окружења.

4. Близу прозора:

Звук ветра који пролази кроз прозор и удара у звончиће може донети осећај мира и благостања. 

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas