Ако и ви спадате у оне који посте, ево предлога за доручак.
Oglas
Укус је савршен, хрскав и сочан.
- 500гр готових танких кора
- 300мл минералне воде
- 70мл уља
- 1 већи празилук
- 1 црни лук
- 150гр сојиних пахуљица
- 200мл воде
- Со
- Бибер
- Суви зачин
Припрема:
Исецкајте лук па га испржите у мало уља. Ставите воду преко сојиних пахуљица па сачекајте да набубре. Додајте их прженом луку када набубре. Затим зачините по укусу. За почетак науљите тепсију и ставите 4 коре са сваке стране. Затим идете редоследом - празна кора прелив - кора прелив фил. Понављајте поступак све док не потрошите сав материјал. Пеците бурек око 30 минута на 200 степени.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas