Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОТВОРЕН ДÉЦОР СТУДИО БЕКАМЕНТ РОМА! Отпочела је нова ера дизајна ентеријера и екстеријера

​Ексклузивни салон декоративних техника и тапета ДÉЦОР СТУДИО БЕКАМЕНТ РОМА отворен је у четвртак, 14. марта, у прелепом амбијенталном простору на адреси Јасеничка 7 у Београду, чиме је и званично отпочела нова ера дизајна ентеријера и екстеријера!

1710506435_NASLOVNA--1-.jpg
Фото: Промо
Oglas

ДÉЦОР СТУДИО БЕКАМЕНТ РОМА више је од изложбеног салона: он је епицентар непресушне инспирације и едукације за све који цене модерна, упечатљива ентеријерска и екстеријерска решења, али и место окупљања свих који теже највишим стандардима у архитектури, дизајну и квалитету материјала.

Фото: Промо

У простору доминирају велики егзибитори и зидне површине које су саме за себе галеријски експонати. На њима су примењене најразличитије варијације декоративних техника и тапета на начин да се покаже безгранична креативност. Разноврсност материјала врхунског квалитета, уз велики број текстура, нијанси и дезена, на располагању су свима који желе да на аутентичан начин учине простор непоновљивим одразом елеганције и софистицираног стила.

Фото:Промо

ДÉЦОР СТУДИО је резултат веома успешне партнерске сарадње две угледне компаније: Bekament, једне од технолошки најсавременијих компанија за производњу материјала за завршне радове у грађевинарству која већ више од 3 деценије успешно послује на тржиштима Србије и ЕУ, као и ROMA Company, реномираног дистрибутера материјала и алата за завршне радове у грађевинарству на тржиштима Србије и Црне Горе.

“Дéцор Студио је, на неки начин, чедо” наше визије да понудимо један потпуно нови, другачији доживљај декорације зидних површина, где уметност заиста може послужити као полазна основа за пројектовање најмодернијих ентеријера и екстеријера. Верујем да ће ДЕЦОР СТУДИО постати императив за све оне који цене врхунски квалитет, разноврсност декоративних материјала и модерна архитектонска решења која ће функционалност и удобност животног простора подићи на виши ниво”, изјавио је Дејан Чоловић, власник и генерални директор компаније Бекамент.

“Заједничким снагама смо створили синергију између савременог дизајна и квалитетних материјала, а РОМА Цомпанy је поносна што има прилику да својим асортиманом ексклузивних тапета најпрестижнијих италијанских модних брендова унапреди понуду и комплетно искуство које ћете имати прилику да доживите у оквиру Дéцор студија.” надовезао се директор РОМА Цомпанy, Немања Романдић.

Фото:Промо

Свечано отварање ДÉЦОР СТУДИО БЕКАМЕТ РОМА било је пропраћено пригодним програмом уз уметнички перформанс Дан Мариана, уметника специјализованог за декоративне зидне технике, који је на лицу места извео ДÉЦОР У МОМЕНТУМУ оживљавајући површине и креирајући права мала ремек дела од декоративних техника и тапета.

Фото:Промо

Остатак вечери, гости су имали прилике да уживају у софистицираној атмосфери екслузивног фине-дининг ресторана Легат 1903, где је вече употпунио наступ врхунске џез певачице Лене Ковачевић, уз прилику за госте да дегустирају префињена вина истоимене винарије Легат 1903.

Фото: Промо

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas