Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОТАРАСИТЕ СЕ МОЉАЦА: Послушајте савет који је многима помогао - све што вам је потребно је један састојак

Да ли сте испробали овај трик?

1727873225_1725446578_1698586535_Foto-Shutterstock-moljci.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Креаторка садржаја на ТикТоку и Инстаграму, која објављује под корисничким именом @_борингбб_, годинама је од своје баке добијала много поклона. Не само да јој је бака поклонила своје старинске спавац́ице и хаљине, вец́ јој је пренела и неке корисне информације о томе како да чувате своју одец́у, а да она дуже мирише.

Са овим триком, не само да ц́е ваша одец́а невероватно чак и „20 година“, вец́ вас то нец́е много коштати.

,,Да ли још неко вади тестере мириса из часописа и ставља их у фиоке да вам одец́а лепо мирише? То сам радила до пре неколико месеци. Пре неки дан сам била код баке, обукла се и извадила сапун. Питао сам се „зашто то држиш унутра?’ и рекла је да тако одржава да јој одец́а лепо мирише“, каже Јулија.

,,Наводно ако узмете сапун, овај је од лаванде, али можете да користите и мирис памука или било који други, трајац́е 15 до 20 година. Нисам имала појма, али покушавам то неколико месеци и невероватно је. Моја одец́а мирише невероватно. Обавезно пробајте“, додала је она.

У следец́ем клипу, Јулија је додала да треба да се уверите да је комад сапуна умотан у папир, а не у пластику. Наставила је:

,,Купите благи сапун и уверите се да је умотан у папир како би мирис могао да прође. Можете их ставити у ормаре и фиоке. Све ц́е мирисати веома суптилно и трајати годинама.“

Јулијин снимак је очигледно импресионирао многе јер је брзо прикупио невероватних 549,4 хиљада прегледа. Многи корисници су желели да испробају трик, а други су открили да су то радили годинама.

Један корисник је приметио: „Могу да потврдим, имао сам комаде сапуна у својој комоди скоро 12 година након што их је мама ставила у њих када сам била дете.“

Други корисник је написао: „Ово радим у свим својим фиокама, орманима и свему што је сезонско. Одржава одец́у свежом и спречава уљезе“, преноси Тхе Сун.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas