Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одушевиће вас ово сазнање: Један део пегле скоро нико не користи, а невероватно је битан (ВИДЕО)

На дизајн пегле вероватно многи никад нису обраћали пажњу, као ни на то чему и зашто служи прорез при дну плоче

1688039927_Profim-pegla.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Пеглање се убраја у не тако омиљен кућни посао многих жена, док га неки сматрају одличном терапијом након напорног и стресног дана. Међутим, све домаћице знају какву фрустрацију може изазвати лоше подешена температура на пегли, јер она може да загори и у најгорем случају оштети одећу. Неретко се дешава да пеглајући преко рубова мајица и кошуља, несмотрено одећа избледи и није више за коришћење.

Предео кошуље око дугмића или рубова око врата посебан су изазов јер колико год били опрезне приликом пеглања, одевни предмет се мора окретати како би се добро захватио сваки део тканине. Револуционарно решење за тај проблем, које многе даме вероватно нису знале, постоји управо на пегли. Тај део апарата и те како има своју практичну намену, а ево о чему је реч.

На дизајн пегле вероватно многи никад нису обраћали пажњу, као ни на то чему и зашто служи прорез при дну плоче. Већина је вероватно мислила да се ради о неком украсном детаљу.

Наиме, прорез при дну сваке пегле намењен је за пеглање рубова мајица, нарочито оних дебљих који су неприступачни и незгодни за редовно пеглање. Проласком пегле са прорезом кроз тај део опеглаћете мајицу како треба, без стварања белих трагова или неравнина. Верујемо да ће након тог сазнања многим дамама пеглање бити олакшано и да ће га заволети.

@к.аза.ф

Да ли овако неко већ ради или само ја нисам знала за ово 😅

♬ Ас Ит Wас - Харрy Стyлес

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas