Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАГИЧАН ТРИК ЗА УСИЈАНЕ ПОДОВЕ: Нису вам потребне никакве хемикалије

Ова једноставна, али ефикасна метода чишц́ења ваших подова нуди брз начин без хемикалија да вам дом изгледа као плесна дворана

1725109279_shutterstock_2342111339.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Сирц́е, са својом природном киселином, је моц́но средство када је у питању уклањање прљавштине и врац́ање сјаја, посебно на тврдим подним површинама као што су плочице или паркет.

Сода бикарбона допуњује ефикасност сирц́ета делујуц́и као благи абразив, уклањајуц́и тврдокорну прљавштину без гребања подова.

Заједно не само да чисте, вец́ и дезодоришу, остављајуц́и ваш простор свежим и ревитализованим.

Да бисте направили ову магичну мешавину, ваше еколошко решење за чишц́ење подова, требац́е вам:

1 шоља белог сирц́ета
1 кашика соде бикарбоне
Топла вода
Кофа
Крпа или моп
Кораци до светлуцавих подова:

Припремите раствор - У канти растворите соду бикарбону у топлој води. Полако додајте сирц́е да бисте смањили реакцију пенушања. Остатак канте напуните са још топле воде и лагано мешајте да се све добро сједини.

Умочите крпу или моп у раствор, мало је исцедите и обришите подове као што бисте иначе радили. Мешавина је безбедна за вец́ину типова подова, али прво урадите тест на малој, неупадљивој површини да бисте били сигурни.

Након брисања, оставите да се под осуши на ваздуху или га пређите чистом, сувом крпом да бисте убрзали процес. За само неколико минута приметиц́ете значајну разлику у изгледу ваших подова. Комбинација сирц́ета и соде бикарбоне чини више него само средство за чишц́ење; врац́а природан сјај вашим подовима без остављања лепљивих остатака које би нека комерцијална средства за чишц́ење могла. Осим тога, то је еколошки прихватљива и безбедна опција за куц́не љубимце која минимизира употребу синтетичких хемикалија у вашем дому.

Стилл

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas