Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МАГИЧАН САТ" ЗА УКЉУЧИВАЊЕ МАШИНЕ ЗА ВЕШ: Рачуни за струју су МАЊИ и штедите ЕНЕРГИЈУ

Ово је најбоље време за укључивање машине за веш које ће вам уштедети новац

1710684256_e75801e37440ac3a4c1efb4de2ef7538830bbbf5.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Стручњаци су открили да постоји "магични сат" када је у питању најјефтиније прање веша. Према мишљењу "Енергy Савинг Труст" машине за веш су један од уређаја који највише троше енергију у нашим домовима, заједно са машинама за прање судова и сушење веша

Ови уређаји чине 14% трошкова енергије у вашем домац́инству, наводи Труст. Али на срец́у, постоје ствари које можете да урадите како бисте смањили рачун за струју, преноси Мирор.

Према мишљењу стручњака, они који желе да смање трошкове требало би да перу одец́у између 22 и 8 сати ујутру. Следи да је "магичан сат" за паљење машине за веш између 7 и 8 сати ујутро. 

Докторка Бекман Клои Бејкер рекла је да домац́инствима која се боре са кризом трошкова живота, једноставна промена као што је прелазак на магични сат може да направи стварну разлику у вашим рачунима за струју.

"Овај сат смо истакли као 7 до 8 ујутро, јер никада не бисмо препоручили да се оптерец́ујете пре спавања, због здравља и безбедности. Ово време вам пружа довољно времена да напуните и испразните машину за прање веша пре одласка на посао", рекла је она.

(Мондо)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas