Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Које су најбоље боје за спаваћу собу? 2 се сматрају посебним

Спаваћа соба је идеално место за почетак укључивања фенг шуија у дом ако то већ нисте. Ако сте нови у истраживању принципа фенг шуија покушајте да направите неколико промена у својој спаваћој соби, а затим обратите пажњу на то како се осећате.

1722431663_shutterstock_2325224143.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Један дубоко упечатљив начин на који можете активирати фенг шуи у својој спаваћој соби је боја. Људи су визуелна створења и боја има велики утицај на то како се осећамо.

Зашто је спаваћа соба важна

То је једна од најважнијих просторија у вашем дому из перспективе фенг шуија. То је соба која вам је најприватнија и најближа. У фенг шуију се посматра шта сваки део дома метафорички представља.  Ваша спаваћа соба, на пример, представља вас. То је део вашег дома који је најприватнији и енергетски најповезанији са вама.

Начини да унесете боје у своју спаваћу собу

Постоји толико забавних и креативних начина да унесете боје у своју спаваћу собу. Фарбање зидова је, наравно, одличан начин да додате нову боју. Ако не желите да фарбате своје зидове увек можете да унесете боју кроз декор и додатке. На пример, можете испробати нову постељину у боји која вам одговара. Такође можете додати јастучиће или мање детаље, што је посебно добар начин да промените ствари сезонски, пише Тхе Спруце.

Зелена и плава за добробит и виталност

Плава и зелена су сјајне боје за спавац́е собе. Повезане су са елементом дрвета и представљају раст, виталност и нове почетке. То су такође боје које често видимо у природи и делују веома умирујуц́е. Бледе пастелне нијансе зелене и плаве су посебно умирујуц́е и опуштајуц́е.

Љубичаста за просперитет

Љубичаста је састављена од хладне, умирујуц́е плаве и ватрене, страствене црвене. То је чини уравнотеженом бојом. Љубичаста је такође повезана са подручјем Ксун (богатство) на мапи фенг шуи багуа, повезаном са просперитетом и финансијским обиљем, као и самопоштовањем. Покушајте да додате умирујуц́е нијансе лаванде у своју спавац́у собу за вец́у равнотежу.

Бела за једноставност

Бела је често омиљена у ентеријеру куц́е, посебно на зидовима. Бела представља чистоц́у и једноставност. Међутим, бела може бити оштра када се користи у великим количинама, па је најбоље комбиновати је са другим мекшим бојама.

Земљано жута, смеђа и наранџаста за равнотежу

Жута, смеђа и наранџаста су боје које су повезане са елементом земље у фенг шуију, који је повезан са уземљењем, стабилношц́у и исхраном. То их чини сјајним бојама за спавац́у собу, посебно ако се осец́ате неутемељено.

БОНУС ВИДЕО


 

 


 

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas