Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Како уштедети простор у дому?

Трендови у опремању савременог дома подразумевају све чешће и употребу метала, који се сјајно уклапа у амбијент

1669285086_NASLOVNA-1-.jpg
Фото: Forma Ideale
Oglas

Осим тога, комади намештаја од метала троше далеко мање простора у ком се налазе у односу на све друге материјале. На тај начин добија се велика уштеда у простору, који можете искористити за одлагање или постављање комада намештаја. Различите врсте намештаја од металне конструкције, као што су столице, столови или пултови, могу лако са различитим комадима да допуне и учине сам амбијент модернијим и јединственим.

Фото: Forma Ideale

Главне карактеристике индустријског стила су комбинација метала, дрво декора и бетона, а пример идеалног споја удобног и индустријског је фотеља CAZAR. Уз металну конструкцију која наглашава атрактивне заобљене ивице може се уклопити у амбијент дневног боравка, канцеларије, или спаваће собе.

Уколико желите да уз фотељу уклопите и остатак амбијента, можете размислити о колекцији САРДИНИА, а сјајан избор су зидна полица SARDINIA ZP и комода SARDINIA 3K4FТапете RASCH у дизајну беле цигле на најбољи начин ће употпунити ову целину.

Фото: Forma Ideale

Веома интересантан комад намештаја су клуб столови, посебно из разлога што их је лако комбиновати и то на различите начине. Могу бити централни део дневног боравка, стајати поред гарнитуре, у питању може бити један или комбинација више клуб столова, а често су и у улози ноћног ормарића.

Поред уклопивости у остатак амбијента, при одабиру клуб стола важно је такође да његова намена понекад има и вишеструку улогу. Клуб столови VKCT-50224А и VKCT-50238 су веома практични, а поред стандардне намене, њихова метална конструкција такође даје на функционалности. Израђени су од комбинације металне корпе и дрвеног поклопца, који је могуће подићи, чиме се уједно добија и простор за складиштење омиљеног ћебета или декоративног јастука. У основи овог амбијента лежај COMET би био сјајан избор, а амбијент можете употпунити тапетама RASCH са дезеном лишћа.

Фото: Forma Ideale

Метална конструкција на комадима намештаја често остане незапажена, поред стила и практичности одређеног комада, али често има значајну улогу код истицања самог дизајна. Отворена полица AVANGARD поседује специфично постављену конструкцију, што је чини изузетно атрактивним комадом намештаја у савремено дизајнираним амбијентима. Практично је решење за опремање радног амбијента или као допуна композиције дневном боравку. Поред омиљених књига, дизајнери ентеријера Forma Ideale предлажу да је искористите и за декоративне елементе, као и собно цвеће, јер ће сваки детаљ само још више нагласити њену функционалну страну и оригиналност у дизајну. Уколико би, рецимо, ваш избор био лежај KANDI у розе штофу, оваквом полицом бисте сјајно употпунили и освежили амбијент.

Фото: Forma Ideale

Метал је веома инспиративан материјал, а одабиром комада намештаја са металним детаљима свакако бисте учинили да ваш дом добије модеран и атрактиван изглед. Трудите се само да у томе не претерате, већ да резултат буде уравнотежен амбијент који ће бити ваша оаза за уживање.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas