Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Где се налази УГАО НОВЦА према ФЕНГ ШУИЈУ? Обратите пажњу шта се налази на том месту у вашем дому

Једна од најпопуларнијих тема фенг схуи дизајна је богатство, а постоји чак и кутак вашег дома који одговара просперитету и обиљу

1720353458_shutterstock_1570515172.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Можете научити како да пронађете и активирате кутак новца (или кутак богатства) вашег дома користец́и алат у фенг шуију који се зове багуа. Багуа је енергетска мапа вашег дома која је положена преко простора и подељена је на мрежу три по три, са осам области око центра.

Багуа се користи у фенг шуију као алат који вам помаже да разумете како су ваш дом и живот у корелацији.

Свака област багуе одговара одређеном аспекту живота, као што су односи, каријера, знање, па чаки финансијски просперитет.

Како пронац́и свој кутак за новац?

Да бисте пронашли богатство целог дома, станите на формална улазна врата своје куц́е окренута ка унутра и лоцирајте крајњи леви угао.

Када пронађете подручје богатства, приметите шта се тамо дешава. Да ли је празан? Затрпан? Уредно организован? Размислите шта би ово могло да представља метафорички. Можда ова област вашег дома скупља прашину или је испуњена увенулим биљкама и није додирнута месецима, пише Тхе Спруце.

Савети како да побољшате свој угао новца

Ако желите да радите на привлачењу више обиља, самопоштовања или просперитета, можете активирати област богатства вашег дома користец́и неколико начина.

  • Поправите све што је покварено
  • Украсите љубичастом
  • Унесите биљке

БОНУС ВИДЕО



 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas