Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФЕНГ ШУИ КУТИЈА: Ставите је испод кревета и можете привући новац и благостање

Фенг шуи стручањаци тврде да ћете на овај начин привући срећу

1723894730_Foto-Shutterstock-feng-sui-kutija.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Гомила ствари које можда држите испод кревета ствара збрку енергије која се апсорбује у ваш несвесни ум док спавате, што је веома лоше. Оставите простор испод кревета празан и редовно га чистите, налаже Фенг шуи.

Једини изузетак од правила „ништа испод кревета“ је када испод кревета држите оно што се зове кутија са благом. То је специфичан Фенг шуи алат за слање одређене жеље и намере, односно за отварање нашег несвесног ја за могућност да те жеље остваримо.

Каква је то фенг шуи кутија?

Квалитет кутије је важан јер ће изазвати већу или мању енергетску вибрацију. И зато је препорука да изаберете што квалитетнију кутију. Чврсти поклопац ће представљати сигурнију и стабилнију енергију, а отворена кутија ће имати више „отворенији” и „примајући” тип енергије. Оба су подједнако добре, зависи шта желите да манифестујете.

Што се материјала тиче постоје такође бројне опције. Дрво је темељ и задржава енергију деловања и раста. Фино обрубљени ковчег од злата (може и имитација), сребра или опточен накитом појачаће осећај изобиља. Стакло ће стимулисати енергију „бистрине“. Плетене сугеришу природно кретање и подстичу флексибилност. Земљана или керамичка кутија сугерише енергију пажње и бриге.

Шта ставити у кутију?

Пре него што ставите ствари у кутију, запитајте се: „Шта ће ме заиста учинити срећном/срећним?“ Идеја је да пронађемо предмете који представљају она срећна осећања која желимо да привучемо у живот.

Ставите у кутију предмете који ће подстаћи одређену жељу да се манифестује у вашем животу:

ако желите обиље и новац, ставите у кутију разне новчанице, златни накит, златнике, дукате, драгуље, драго и полудраго камење, кристале… Избегавајте да стављате гомилу новчића.
ако желите да привучете љубав, у кутију ставите природне мирисе, црвене свеће, мирисне креме и уља.
Енергетски утицај кутије са благом ће се осетити где год да је поставите испод свог кревета, али најбоље место је испод средине, у нивоу пупка. На овај начин директно суптилно „храните“ енергију унутар кутије – баш као што мајка храни фетус кроз пупчану врпцу.

Кутију са благом треба прегледати и освежити свака три месеца.

(Атма.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas