· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ

Једноставно: Од старог кауча направите модерни комад намештаја

Уколико је тросед удобан, немојте га мењати, већ га за свако годишње доба промените

Pokrivac.jpg
Фото: А. М.
Неутралне боје
Фото: А. М.

Удобан и квалитетан намештај је данас тешко пронаћи и највећа грешка коју можете да направите је да баците добар кауч, јер вам је досадио. Уколико се мебл-штоф распарао и излизао - претапацирајте га.

Прочитајте још: Постоји само један комад намештаја који се наслеђује, да ли знате који је то?

Приликом куповине намештаја увек треба бирати једнобојне и класичне делове намештаја. Као и у свету гардеробе, тако се мењају и трендови у уређењу дома. Оно што је ове године прави хит, већ следеће делује демоде. Дакле, уколико нисте "заљубљени" у неки део намештаја или сте га наследили, бирајте минимализам.

Једноставан, једнобојан кауч или тросед најбоље се уклапа у сваку собу. Неутрална боја не "одскаче", али убрзо може да досади. Међутим, управо због тога се у радњама може наћи богат избор јастука и прекривача.

Светло сиви кауч је најбољи избор јер се уклапа у сваки ентеријер.

Украсни јастуци су скупљи уколико се купују напуњени, а само навлаке могу да се нађу по пристојној цени.

Етно мотиви Фото: А. М.

Такође, јастук није тешко ни сашити. У пролеће су сви жељни веселих боја, па сашијте или набавите цветне јастуке, са дезеном фламингоса или филадендрона и кауч ће бити као нов. У јесен сви желе топле боје, а жути јастуци или са дезеном сове освежиће добри, стари кауч.

Прочитајте још: Постоји само један комад намештаја који се наслеђује, да ли знате који је то?

Етно мотиви су изузетно попуалрни последњих година, а обично су веселих, шарених и топлих боја. Овакви јастуци или прекривачи могу да улепшају сваку собу.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.