Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

4 типа уређења ТРПЕЗАРИЈЕ који више нису у тренду: Дизајнери ентеријера их обавезно заобилазе

Дошли су нови акценти и другачији стилови

1727524948_shutterstock_2157191749.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако нисте сигурни како да дизајнирате своју трпезарију тако да изгледа лепо, а и да служи сврси, можда је лакше да кренете од онога на шта дизајнери ентеријера упућују да би требало да се заобиђе.

"Ултра модерне" трпезарије

- Можете да видите помак ка укључивању традиционалнијих елемената, старинских комада и више личних успомена - истиче дизајнерка ентеријера Криси Џонс за Тхе Спруце. 

- Ово је ода носталгичном осец́ају трпезарије и преферира простор који се осец́а више индивидуализовано, са мешавином класичних додира.

Ово упућује на то да се заобиђу хладни, оштри материјали, иако су некада били популарни. Сада смо у потрази за амбијентом који пружа топлину и осећај пријатности.

Пригушене боје

Немојте се плашити да уткате неке шарене делоле. Дизајнери кажу да су дани неутралних трпезарија  сиве и боје слоноваче прошли. Сада и трпезарије постају прилике да се дому додају боје и топлина. Један од начина да додате тренутну боју свом трпезаријском простору је уметност.

Без зида на коме је сав акценат

Саветује се да се клоните акцентног зида када украшавате своју трпезарију. Међутим, то не значи да треба да оставите зидове празним. Препоручује се да изаберете тапету или боју која може да покрије целу собу, тако да изгледа узвишеније и кохезивније.

Одговарајуц́и сетови намештаја

Нема потребе да наручите сав свој намештај из једне колекције и да све буде у једном тону. Мешајте и стилизујте различите комаде да бисте створили шармантан израз.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas