Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

4 начина да додате дозу шaрма дневној соби: Једноставни начини да унесете промене

Уколико сте послдењих пар година провели у истом простору, имали сте и више него довољно времена да се заситите истог окружења.

1725357630_shutterstock_1929872735.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Можда сте у међувремену ухватили ваљак и фарбу и окречили вашу дневну собу. Можда сте направили размештај гарнитуре за седење, или направили од дрвета неку нову полицу. Ако ипак примећујете да нешто још увек недостаје, на правом сте месту.

Зеленило у дневној соби

Биљке су од кључне важности за леп изглед савременог дома. Поред тога оне служе за прочишћавање ваздуха у затвореном простору, испуњавајући га истовремено свежином и пријатношћу. Велике саксијске биљке повећавају ниво кисеоника и самим тим утичу на ваше расположење и омогућавају вам да боље спавате.

Есенцијални мириси

Оно по чему врло често памтимо одређени простор јесте његов мирис. Најлуксузнији домови карактеристични су по присуству есенцијалних мирисних нота. Можете се послужити овим триком да унесете палету инспиришујућих мириса у свој дом уз помоћ освеживача ваздуха, мирисних свећа и штапића.

Уредите полице

Уколико имате доста књига, сувенира са путовања, рамова са фотографијама, ситница које сте добили на поклон и других ствари које се могу на једном месту окупити и постати део занимљиве приче, учините то. Уместо монотоно поређаних књига и ситница одложених у кутијама испод кревета, они вам могу послужити као естетки детаљ који преноси вашим гостима ваша искуства.

Унесите дозу уметности у ентеријер

Не оклевајте да зидове своје дневне собе украсите уметничким делима. То не морају бити познати уметници нити скупоцена дела, довољно је да се вама слика допада и да се уклапа у простор. Једноставни рамови су препоручљиви за изражајније слике, док можете одабрати оне са богатим рамовима ако је у питању нека црно-бела смернија техника.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas