Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жене са тамном косом би требало да поштују 5 правила шминкања: Руменило обавезно, а ево шта је важно у вези са обрвама

Црна коса је одувек једна од најпопуларнијих боја за сваку жену, међутим, ове сезоне је модернија него икад.

1729340572_shutterstock_2452827999-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Црнокосе даме су увек привлачиле пажњу, ова боја косе изгледа увек атрактивно и заводљиво, па се многе девојке фарбају у  црно како би постигле жељени ефекат.

Уз ову боју косу, као и уз сваку другу, иде одређена и шминка, па би требало следити нека од правила како бисте употпуниле свој "лоок ледене краљице" и биле права филмска звезда.

Ово се односи на црну косу, али и на тамносмеђу коју имају многе познате даме. Јака и нападна шминка је пожељна, али морате пазити да не буде претерана, па самим тим и смешна. Моника Белучи и Деми Мур су одличан пример који можете да следите, а од млађих звезда ту је Каја Гербер која увек одушеви својом тамном косом и одличном шминком.

Правила за шминкање за жене са црном косом

Одговарајући пудер

Црна боја може да истакна све несавршености на вашем лицу, па би одабир правог пудера био број један на овој листи. Само пазите да не буде превише жути.

Руменило

Ово би требало да буде незаобилазни део сваког вашег шминкања. Руменило ће вам дати осећај свежине, а уз њега обавезно узмите и хигхлигхтер како бисте постигли пун ефекат.

Обрве

Нисмо ни свесни колико обрве доприносе нашем изгледу. Ако сте решиле да се фарбате у црно, обавезно обратите пажњу и на обрве, па узмите одговарајуће креме и оловке како бисте их стилизовали, али никако их не фарбајте у исту нијансу као коса, гледајте да буду бар мало светлије, како би изгледале природније.

Сенка на очима

Лепо нашминкане очи, по могућству да имате и ајлајнер иду фантастично уз црну косу

Ружеви

Одговараће вам сви ружеви и сјајеви за усне када је црна коса у питању, само је питање шта ви више волите и шта вам одговара.

(Супер жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas