Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Заборавите на јарке боје и надоградњу косе - ево шта ће бити потпуни ХИТ

Сезона пред нама биће у знаку елегантних фризура и природних тонова у коси. Дакле, висока мода је поново апсолутни хит.

DSC_7624-5e4ea0aab641c.JPG
Фото: Депозитфото
Oglas

Фризер и едукатор Тања Шобота наглашава да се у духу старих времена враћају таласи, пунђе и савршено стилизоване фризуре у кабаре стилу. Неизоставни су и украси за косу, попут шнала, чешљева или украсних укосница са цирконима.

Прочитајте још: Блогерке их обожавају, а свака жена их мора имати у ормару!

- Овај модни тренд описује жену као изузетну, женствену и стилизовану даму - каже Тања Шобота.

- Фризуре у кабаре стилу захтевају доброг мајстора и озбиљну прецизност, па не могу да се раде код куће. Оне су за девојке које знају шта је тренд, па их често бирају за најважнији дан у животу, за венчање. То су   ванвременске фризуре, зато је овај избор одличан.

Фризура, а не коса Фото: Депозитфото

Када је реч о дужини и боји, у наредном периоду носиће се коса средње дужине, меких облика, хладних тонова и нијанси, лепршава и, наравно, здрава.

Луде боје више нису модерне!

- У ранијем периоду у моди су били јаки тонови (crazy color) али то сада пада у заборав. Надоградња је такође аут, носиће се само као додатак за пуноћу косе, али не и за продужавање. Најзаступљенији ће бити хладни тонови, природни од најтамнијих до најсветлијих - сребрних. Пастелне нијансе су такође у тренду као што су беби-розе, плава и лила, док дужина зависи од квалитета косе и облика лица.

Прочитајте још: Није свеједно носите ли прстен на левој или десној руци: То много говори о вама

Препорука светске организације HCM из Париза је да је преломљена коса средње дужине најженственија. Као што се враћамо природи и органској исхрани, тако враћамо и природност покрета косе. Важно је поменути и адекватну негу која подразумева производе за тачно одређени тип длаке и која даје најбоље резултате. Ту су и маске које дубинско хране косу и до два месеца - открива Тања Шобота.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas