Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРИК ЕН ХАТАВЕЈ ЗА ПУНИЈЕ УСНЕ: Видео је постао виралан и многима је помогао, а све што вам је потебно је укосница

Трик светски познате глумице који побољшава циркулацију и враћа уснама пуноћу

1719321455_Foto-Profimedia-En.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Холивудска звезда Ен Хатавеј има неочекивани трик да стимулише циркулацију у уснама и учини их пунијим и сексепилнијим. Видео има више од 2 милиона прегледа.

Снимак холивудске звезде Ен Хатавеј постао је виралан након што је открила необичну технику којом јој усне изгледају привлачније током снимања. Популарна 41-годишња глумица говорила је о својој необичној рутини неге и "шминкања" у недавном видеу који је подељен на ТикТоку, а са снимања кампање за чувени бренд Схисеидо.

Започела је видео тако што је подигла укосницу и нашалила се:

- Ово је мали ЛипТок трик.

Њен стилиста је тада ушао да објасни, додајући:

 - Уместо ТикТока, то је ЛипТок.

 

Ен је објаснила да јој се, док је радила на овој кампањи, није баш допало како су јој усне изгледале када их је видела на камери.

- Била сам на снимању и када сам погледала у монитор приметила сам да ми је горња усна мало... увенула. Зато сам тражила спајалицу.

Међутим, Хатавеј се касније исправила, напоменувши да је користила укосницу у облику слова У, а не класичну укосницу. Клип се наставио тако што је држала укосницу отворену одоздо док је њоме нежно масирала усне.

- Ову масажу сам радила да бих подстакла циркулацију, а људи су ме гледали као да имам три главе - нашалила се глумица.

Такође је желела да понуди безбедносно упозорење за своје обожаваоце ако одлуче да користе укосницу за масажу усана, као што је она урадила.

- Не претерујте, немојте превише притискати.То мора да буде нежна масажа, коју не радите дуже од 30 секунди. Пазите да се не убодете – ако крварите, очигледно сте отишли предалеко.

Хатавеј је тада истакла зашто јој се допада овај брзи трик.

- То је само мали трик, али заиста пробуди вашу горњу усну - закључила је она.

Видео је постао виралан, сакупивши више од два милиона прегледа. Звезда је похваљена што говори језиком генерације З.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas