Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАЈНА МЛАДОЛИКОГ ИЗГЛЕДА МИШЕЛ ФАЈФЕР: Уторбици увек носи једну ствар

Мишел Фајфер има 66 година и изгледа невероватно - ево у чему је тајна

1717069604_Foto-Printscreen-Instagram-michellepfeifferofficial.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - мицхеллепфеиффероффициал
Oglas

Мишел Фајфер открива тајну младоликог изгледа.

„Јасно видим како се мењам. Старење се дешава свима. Чим то прихватите, ослобађате се терета“, рекла је Мишел Фајфер, чувена глумица која је загазила у 66. годину. Фаворизирајући природне производе које промовише као део своје рутине, истиче важност оних који садрже што мање састојака, не угрожавају животиње и нису штетни по животну средину.

Без парабена су и не изазивају алергије, са јасном листом која показује провидност састојака, а недавно је развила и сопствени парфем по овом рецепту. Иако је свесна да има још доста простора за развој чисте козметик , она такође схвата да су, нажалост, веома распрострањене оне чији садржај наизглед тренутно побољшава изглед и даје запањујуће резултате.

Њена свакодневна нега коже је заиста основна. Како искрено каже, њена кожа је веома осетљива, па када нађе нешто што јој пристаје, не одступа од тога:

„Ниједан производ нисам мењала више од десет година. За мене се брига своди на добро чишћење и хидратацију. Ипак, додаје да у торбици увек има коректор да смањи видљивост флека и уједначи тен.

Посвећена природном процесу старења, захваљујући којем одбија да се претвори у „воштану фигуру“, Мишел Фајфер истиче да за њу проналази лепоту у себи и другима у карактеру који долази од појединца. Али, не гледа ни на оне који се из личних разлога одлучују на исправке, сматрајући да је то ствар избора и право сваког да одлучује за себе.

Линију дугује и веганској исхрани, захваљујући којој се осећа здравије и избегава уношење токсина у организам.

„Заиста сам приметила разлику на својој кожи након што сам постала потпуно веган. Иако у мом случају то сматрам извесном сујетом јер што сам старија, покушавам да продужим живот на овај начин“, објашњава она, закључујући да је свесна колико се сви надамо неком магичном решењу процеса старења, али осим довољно сна, здраве исхране и вежбања, ништа друго није довољно корисно.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas