Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВЕ ЖЕНЕ ЈЕ ОБОЖАВАЈУ: Ову технику фарбања косе фризери описују као "чик" и забавну

Ова теника фарбања косе задржала је предности омбреа па коса делује вишедимензионално.

1722158699_123.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Сомбрé тренд сте већ можда негде и уочили, али нисте били сигурни да ли је реч о лаганој варијанти омбрéа или пак "мекани" балајаж. Међутим, сомбрé је посебна техника фарбања косе која је омиљена међу трендсетеркама и славнима. Сомбрé се описује као "мекани" омбрé, односно користи се техника истицања која поступно посветљује косу од корена до врхова, али то чини суптилније од традиционалног омбрéа.

Резултат је коса која изгледа природно, а праменови осунчани. Сомбрé се од омбрéа разликује и по начину наношења праменова - и док се код омбрéа она наноси фрее-ханд техником, сомбрé код начина аплицирања боје ипак има одређену "стратегију", кажу фризери за Гламоур и боју косе описују као шик, забавну и отмену. Ова техника фарбања косе задржала је предности омбрéа па коса делује вишедимензионално и као да садржи много тонова, но притом су прелази "мекши". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tauni dawson (@taunidawson)

Фризери истичу како је оваква промена одлична желите ли само неколико нијанси светлији изглед или желите ли, пак, додати "дубину" коси. Из тог је разлога идеалан и за бринете и за плавуше, зависно од ефекта којег желите постићи. Као што смо рекли, сомбрé је већ хит међу девојкама чији стил волимо па га одлично носе Лили Џејмс, Хејли Бибер и Рози Хантингтон Витли.

Сомбрé, осим што пристаје различитим бојама косе, одлично изгледа и на разним типовима фризуре. Тако га можете носити уз завеса-шишке какве су се носиле седамдесетих година, а сад долазе у још бољем издању или с густим коврџама, као и лаганим таласима. Кад је у питању боја косе, сомбрé одлично изгледа уз нектар плаву, затим с тзв. асх блонде, бронде нијансом која се налази на граници смеђе и плаве те уз медено смеђу. 

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas