Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Стално купујете погрешне брусеве? Ево како да измерите која величина вам највише одговара

Колико пута вам се допао неки брусхалтер, али нисте биле сигурне да ли је добар за вас?

1715672255_GDFGDFG.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

То је врло лако проверити, а ми вам дајемо упутства како да израчунате која величина је најбоља за вас. Све што треба да урадите јесте да обучете лагани брус без јастучића и да узмете кројачки метар.

Истраживања показују да изненађујуће мали број жена носи брусхалтере одговарајуће величине. Уз помоћ овога калкулатора проверите јесте ли и ви међу њима. Да бисте сазнали која величина бруса вам највише одговара, не морате уопште да излазите из удобности свје куће.

Како овај калкулатор функционише?

Знате да се величина грудњака огледа у једном слову и броју који стоји тик уз њега. То слово означава дубину корпи и може бити А, Б, Ц, Д, Е, Ф...итд.

Обим који се мери испод груди, преко леђа је основна величина грудњака: 65, 70, 75, 80, 85 и даље. Ако се ваша мера не поклопи у потпуности са неким од ових бројева, ви пробајте оба (на пример и 70Б и 75Б) и изаберите онај у коме се осећате комотније.

Да бисте одредиле своју величину корпе, пратите следеће кораке. Мерну траку поставите преко груди и забележите добијену меру. Ону величину коју сте добиле малочас када сте се мериле испод груди одузмите од броја који сте добиле сада (мерењем преко груди) и забележите ту вредност.

Та разлика је величина (слово) ваше корпе и то гледате по следећем систему разлике: АА=10-11 цм разлике, А=12-13 цм разлике, Б=14-15 цм разлике, Ц=16-17 цм разлике, Д=18-19 цм разлике, Е=20-21 цм разлике, Ф=22-23 цм разлике, Г=24-25 цм разлике, Х=26-27 цм разлике, И=28-29 цм разлике, Ј=30-31 цм разлике, К=32-33.

Дакле, ако сте добиле мерењем преко груди резултат 92, а мерењем испод груди 74, разлика је 18, што значи да вам је неопходна величина 75Д.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas