Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шишке су велики тренд, али како да их бирате према облику лица: Шта стоји срцоликом, а шта округлом?

Желите шишке, али нисте сигурни које су најбоље за вас?

1721654937_shutterstock_2139044003-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Шишке могу да буду одличан начин да трансформишете изглед, додајући "личност" вашој фризури.

Шишке су безвременски тренд,а без обзира да ли је ваша коса равна, коврџава или негде између, постоје различите технике како би ваше шишке беспрекорно употпуниле текстуру ваше косе. Поред текстуре косе, важно је да фризер обрати пажњу и на облик вашег лица како би све добило савршену усклађеност.

Округло лице

Округла лица карактерише пуноц́а и ширина на јагодицама заједно са меком, заобљеном брадом. Ширина и дужина округлог лица су обично пропорционалне, а чело и линија вилице су мање изражени. Ако имате округло лице са меким облинама и широким челом, стајаће вам дуге, бочне шишке које почињу на слепоочницама како бисте створили илузију дужине. ‍

Овално лице

Овална лица имају уравнотежене пропорције са благо закривљеном линијом вилице. Овално лице је дуже него што је широко и има нежно заобљену линију. Чело је нешто шире од браде, а јагодице су обично високе и добро дефинисане. Овај облик се сматра најсвестранијим и најласкавијим. Ако имате овално лице, можете да носите различите стилове шишки. Избор је на вама.

Квадратни облик

Квадратна лица имају јаку вилицу, широко чело и равну или четвртасту линију. Ширина чела, јагодица и линије вилице су приближно исте, стварајуц́и квадратни изглед. За вас су меке, танке шишке које почињу мало изнад обрва.

Срцолико лице

Лица у облику срца карактеришу шире чело и јагодице које се сужавају до уже, шиљате браде, стварајуц́и облик који подсец́а на срце или обрнути троугао. Чело је типично најшири део лица, док је линија вилице уска. Овај облик лица се често сматра женственим. Ако имате лице у облику срца, дуге, бочне шишке које почињу од јагодица ће вам одлично стајати.

БОНУС ВИДЕО


 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas