Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФРИЗУРЕ

Право са модних писта: ТРЕНДОВИ ФРИЗУРА које ће се носити током 2023.

Погледајте шта нам предлажу стручњаци, а стил одаберите на основу облика свог лица

1667918161_profimedia-0608040503-FRIZURE-2023-NASLOVNA.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Од боб-фризуре до смелих верзија, током недеље моде стилисти нас увек изненаде неочекиваним фризурама. Неке од трендова за сезону пролеће/лето 2023. које ћете можда видети како доминирају и на нашим улицама, погледајте у наставку.

ШИШКЕ

Најбоља ствар у вези са шишкама је то што уз ову једноставну промену, можете потпуно освежити свој изглед. Шишке су се вратиле за пролеће/лето сезону, тако што су се у недељама за нама појавиле на модној писти. Стилисти за косу су се заиста поиграли са дужином, приказавши шишке на више различитих начина. Главни принцип је одабрати ону дужину која одговара вашем облику лица, као и висини чела.

Фото: Схуттерстоцк

РАЗДЕЉАК СА СТРАНЕ

Дебату о раздељку са стране или по средини, решићете тако што за промену мало пребаците косу са стране и видите како вам овај изглед стоји. Раздељак са стране нагласиће ваш сексипил, док онај по средини више делује љупко и уредно.

Фото: Схуттерстоцк

Прочитајте још: Фризерка објашњава како се правилно пере коса: Једну грешку већина прави, а врло ју је лако променити

БОБ ФРИЗУРА

Званично, боб је доминантна фризура за предсојећу пролећну и летњу сезону. Боб је класичан рез који се никада  не пропушта, делује шик. Може бити краћи или дужи боб, а ова смела фризура одмах даје форму сваком изгледу, као и карактер оном ко је носи.

Фото: Схуттерстоцк

ЗАЛИЗАНО КА ПОЗАДИ 

Елегантно и структуирано је тема која ће се поновити и за наредно лето. Уз овај изглед деловаћете софистицирано и мистериозно.

Фото: Схуттерстоцк

Прочитајте још: Без хемикалија и одласка код фризера: Посветлите косу уз помоћ две намирнице из кухиње

МИНИ ВАЛ

Неочекивани тренд који се појавио на ревијама Том Форда и Фенди за пролеће/лето 2023 су ситне коврџе. Деловаћете дивље, веома женствено и привлачно.

Фото: Схуттерстоцк


ПИКСИ СА РАЗДЕЉКОМ НА СТРАНУ

Јасно је да ће се наредне сезоне волети елегантнији изглед. Да бисте постигли овај упечатљив изглед, уколико сте љубитељ краће косе, једноставно раздвојите косу на страну и уздајте се у гел!

Фото: Схуттерстоцк 

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas