Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МОДНЕ КАТАСТРОФЕ: "Ситнице" могу да покваре и најбољу одевну комбинацију

Наизглед ситнице, 5 модних навика упропастиће сваку комбинацију и одбити људе.

1720267136_84910.jfif
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Модни избори сваке особе су јединствени и чине стил посебним и јединственим. Међутим, неки ибори могу негативно да утичу на то како околина и посебно модни зналци перципирају вашу личност. Ових 5 избора ће сваког одбити јер гласно показују нешто што нема везе с модом.

Лажњаци или фејк

Многе девојке желе да изгледају скупо, али не могу све да приуште оригиналне брендиране ствари, па тада фалсификати улазе у игру. Квалитетни фалсификати не постоје - обично људи одмах примећују неоригиналне ствари. Лажњаци ће уништити не само ваш имиџ, већ и самопоуздање.

Одећа која превише открива

Отворена одећа свакако наглашава женственост, али понекад сексуалност може да се претвори у вулгарност. Зато је важно бити пажљив с изрезима на одећи и носити их само на местима где би били прикладни. Таква одећа није прикладна за универзитет или канцеларију, али за забаву у клубу је океј.

Изгужвана одећа

Сваки стил може да поквари један мали детаљ - изгужвана одећа. Данас је опуштена одећа у тренду, али то не значи да не морате да пеглате одећу. Широки набори стварају утисак непажње, што може одбити људе око вас.

Много детаља

Понекад сви желимо да створимо светлу слику која ће гарантовано привући погледе пролазника. Обиље декора на торби, накиту и другим акцентима може учинити да слика изгледа тешко и сложено.

Мешање различитих стилова

Уредан концепт увек укључује боју и хармоничну комбинацију ствари и додатака. Али мешање различитих стилова на једној слици може изгледати смешно. Нико не забрањује експериментисање с гардеробом, стил је самоизражавање. Међутим, вреди запамтити да је боље не мешати одећу различитих стилова у једном аутфиту.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas