Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАРАМА као омиљени модни детаљ: Само заштита од сунца или ванвременски тренд?

На овај модни детаљ не би требало да заборавите ако желите да будете у тренду

1661172809_foto-unsplash-pexels-marame.jpg
Фото: Унспласх, Пеxелс
Oglas

Jедан модни детаљ, мали али веома примећен, пратилац је овог ужареног лета.

Од качкета, који су деценијама многима били најомиљенији штит од сунца, мараме су преузеле водећу улогу.

Фото: Пинтерест

Само једно парче тканине можете да носите на много начина, што је вероватно и превагнуло да га радо носимо на глави.

Фото: Пинтерест

Најчешће га везујемо позади, попут гусара, тако да цела глава буде покривена. У том случају заиста штити од сунца, а, како је у великом броју случајева реч о истој тканини од које су израђени и купаћи костими, ту на сцену ступа и естетки моменат.

Прочитајте још: Овај комад одеће би свако требало да има у свом ормару: Најједноставинији начин да изгледате елегантно и шик у исто време (ФОТО)

На овај начин мараму, међутим, можете да носите и у граду, уз дугу хаљину или неку спортску одевну комбинацију, а светски дизајнери су је "видели" и на главама дама обучених у елегантне сукње и сакое.

Фото: Пинтерест

Други начин је да од мараме направимо ширу траку и нехајно је обмотамо око главе. Наравно, тада нема ни говора о заштити, већ искључиво о атрактивном модном додатку. Бандана, како се назива оваква "трака" за главу, направљена од мараме, углавном даје ретро изглед и може да буде онај детаљ који ће дати печат комплетном стилу.

Фото: Пинтерест

БОНУС ВИДЕО:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas