Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Колико често треба мењати четку за косу? Ово су знакови да јој је "истекао рок"

Четка за косу се користи свакодневно, али је једна од ствари за које се ретко сетимо да заменимо

1717325709_shutterstock_488716720.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

И четка има рок трајања, а да ли знате када је време да стару замените новом.

- Вец́ина људи ц́е вероватно морати да је замени после отприлике годину дана. Зависи од тога колико често се користи четка, колико често се чисти, како се чува и од квалитета саме четке - објашњава Џена Спино, стилиста из Чикага, за Реал Симпле.

Ово су главни знакови да је време да замените четку:

Чекиње недостају

 Ако сте ово приметили, дефинитивно је време да за нову. Јер без предивђеног броја чекиња не можете лепо да очешљате кису.

Савијене чекиње

Иако имате све чекиње нетакнуте на четки за косу, ако су неке савијене, такође је време за замену.

Пукотине

Ако ваша четка за косу има било какве пукотине, требало би да је замените јер је ово идеалан просто за накупљање бактерија.

Можете ли учинити да ваша четка за косу траје дуже?

  • Требало би да уклоните длаке са четке након сваке употребе да бисте спречили накупљање.
  • Четке за косу треба чистити најмање једном месечно и ставити их да се осуше.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas