Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Када је право време за наношење КРЕМЕ ЗА ОЧИ и шта она треба да садржи?

Очи свежег изгледа су огледало нашег здравог начина живота и одражавају наше самопоуздање и личност.

1728307478_shutterstock_2287313197.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Кожа око очију, која се једноставно назива периорбитална област или подручје око очију, веома је осетљива. Прецизније, кожа око очију је једно од најосетљивијих подручја у поређењу са остатком лица. Због тога јој је потребна посебна пажња. Такође, први знакови старења се могу лако уочити баш у овом пределу лица, па је и то додатни разлог да му посветимо посебну пажњу.

Шта треба да садржи идеална крема за подручје око очију?

Потражите витамин Ц или ниацинамид који се широко користе у производима за негу коже. Вец́ина крема за очи има ове састојке како би заштитиле око од будуц́их оштец́ења. Кофеин и витамин К су састојци који могу помоц́и у олакшавању циркулације крви и смањењу отока или надутости, док је хијалуронска киселина важна за хидратацију коже.

У које време наносити крему за очи?

Да ли треба да нанесете крему за очи ноц́у или дању? Пре свега, доследност је кључ. Који год производ да користите, потребно је да га користите редовно и на одговарајуц́и начин. Вец́ина крема за очи је идеална за употребу два пута дневно. То значи да можете да је користите и као јутарње, али и вечерње неге. Ипак, дерматолози саветују да је ноћ много боља за наношење креме, тачније у периоду пре одласка на спавање. Када се ваше тело одмара, ваша кожа има аутоматску тенденцију да се поправи и регенерише.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas