Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИЗГЛЕДАЈТЕ ВРХУНСКИ БЕЗ ВЕЛИКИХ ТРОШКОВА: Не морате да потрошите богатство да бисте изгледали као милион долара

Летња сезона идеална је да освежите орман и набавите модерне комаде, те да порадите на свом стајлингу. И не, за то вам није потребно много пара.

1716375689_ASDFGV.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Уколико имате утисак да вам је за добар стајлинг потребно много пара, знате да није баш тако. И ви сигурно у свом окружењу имате другарицу или колегиницу која нема могућност да на одећу и модне додатке троши много пара, а на њој све изгледа скупо. И сигурно познајете и жене које у скупим радњама остављају богатство, али немају жељени ефекат. Изгледати модерно, елегантно и моћно не значи нужно да морате да трошите огромне суме новца на модне брендове и скупе додатке. Ево неколико савета о томе како жена може да изгледа скупо, а да не банкротира.

Дефинишите свој стил

Сазнајте шта заиста волите и шта вам пристаје како бисте избегли трошење непотребног новца на предмете који ће вам на крају скупљати прашину.

Инвестирајте у основне комаде

Квалитетне основне ствари попут мале црне хаљине, беле кошуље, класичних фармерки и неутралних ципела увек ће изгледати са стилом и ићи уз различите изгледе.

Изаберите класичне предмете

Неће изаћи из моде и у сваком тренутку ће изгледати уредно и са стилом.

Обратите пажњу на детаље

Уредни додаци, добро одабрана шминка и његована коса могу увелико побољшати ваш укупан изглед.

Ловите распродаје и попусте

Не оклевајте да тражите артикле на распродаји или на секенд хенд тржишту. Ово може бити одличан начин за куповину квалитетних артикала по нижим ценама.

Играјте се текстурама и принтовима

Чак и једноставна одећа може да изгледа скупо ако је урађена од квалитетног материјала или има занимљив принт. Није најважнија цена ствари, већ њихов квалитет, комбинација и ваше самопоуздање. Пратећи ове савете, можете креирати елегантан изглед за мало пара.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas