Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Грешке које МЛАДЕ праве када БИРАЈУ своју венчаницу: Две су најчешће

Куповина те посебне хаљине једно је од најупечатљивијих искустава у процесу планирања венчања.

1719841083_shutterstock_1204733200.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Многим невестама није једноставно да изаберу ту једну хаљину коју ће да обуку за свој посебан дан. Тако да, пре самог одласка у обиласке салоне, било би добро да се припремтие, како бисте уживали у избору.

Продавци венчаница су поделили неке уобичајене грешке које виде да људи праве док купују за свој посебан дан.

Довођење превише људи

- Када доведете све своје пријатеље и породицу на састанак, ризикујете да будете преплављени са превише мишљења — чак и оних добронамерних - рекла је Ники Дидс, директор бренда венчаница за Хуфф Пост.

Довољно је тешко пронац́и савршену хаљину, па зашто прекомпликовати ствари са превише гласова? Препоручује се да доведете само неколико људи којих ће учинити да се осец́ате опуштеније.

- Филтрирајте број на две особе које су вам веома блиске, и са којима имате однос пун љубави. Потребни су вам људи који вас бодре и желе оно што је најбоље за вас, а не да критикују или умањују енергију.

Куповина без отвореног ума

- Можда мислите да тачно знате шта желите, али не могу да вам набројим колико људи се предомисли након што пробају хаљине. Видела сам многе шик минималисте како се топе при погледу на себе у чипкастој балској хаљини, зато никад не реци никад! Испробајте по мало од свега и видите како се осец́ате пре него што сузите претрагу на једну одређену естетику - саветује Ники.

Гледајте на свој први састанак као на прилику да експериментишете са различитим силуетама, деколтеима, тканинама, украсима. Запамтите да одец́а изгледа другачије на вешалици или чак на лутки него на вашем телу. Останите отворени за неочекиване изборе који би вас могли изненадити. Испробајте различите стилове, укључујуц́и и оне које можда нисте у почетку разматрали, пише Хуфф Пост.

БОНУС ВИДЕО


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas