Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 показатеља да треба да замените пеглу за косу: Ово значи да јој је "истекао рок"

Сви знамо да козметичким производима истиче рок трајања. Маскара се може користити највише шест месеци, руж до две године, а течни пудер током једне године. Да ли сте знали да и пегле за косу имају свој рок трајања?

1721039384_shutterstock_2294939887.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ове, очигледно вечите алатке за косу заправо могу постати застареле и, ако се користе предуго, могу проузроковати ломљење косе и уклањање природних уља. Пеглу за косу треба мењати на 2 до 3 године, а постоје три упозоравајуц́а знака која вам помажу да схватите када је дошло време да размислите о новој пегли.

Оштећене плоче

Један од најлакших начина да сазнате да ли је ваша пегла за отпад је да погледате плоче. Ако су изгребане, излизане или подигнуте, време је да размислите о новој пегли.

Светла која трепере

Још један начин да сазнате да ли је вашој пегли истекао рок трајања је да посматрате светло које је индикатор топлоте. Ако светло стално трепери (чак и када је пегла вец́ загрејана на жељену температуру), то значи да нешто није у реду са њим, јер индикатор топлоте обично не трепери када се пегла загрева.

Морате прећи пеглом косу више пута

Ако приметите да морате изравнати одређени део ваше косе за жељене резултате више пута, то може бити знак да ваша пегла више није у добром стању

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

.Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas