Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 начина да носите ЦРВЕНИ КАРМИН, а да не изгледате старије

Црвени кармин је класик, међутим, многе жене га избегавају јер захтева савршено исцртане усне. Срећом, имамо неколико фантастичних савета, па није искључено да ћете пожелети да га носите сваки дан.

1729065612_shutterstock_1845326422.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Црвени кармин један је од најгламурознијих производа и синоним за холивудски гламур прошлог века. Шик је, безвременски и истог часа пружа осећај као да идете на неки важан догађај.

Због смелог пигмента, црвени кармин може да учини да зуби изгледају беље, а кожа сјајније. Многе жене, међутим, сматрају да их ова нијанса чини старијим. Да ли је заиста тако?

Црвени кармин може учинити да изгледате млађе, али само ако га примењујте на прави начин, поручују професионални шминкери.

Прво и најважније – нека ваша шминка буде једноставна. Ако желите црвене усне, заборавите на велике трепавице, тамну сенку за очи и пуно руменила – то може да учини да изгледате старије. Нека усне буду у првом плану.

Као и код других делова лица, и усне пре шминкања захтевају припрему. Посебно када наносите црвени руж који је обично изразито пигментисан. Зато је императив да направите добру основу за боју тако што ћете се претходно уверити да је текстура глатка.

Припремите усне

Исперите усне и ослободите се мртве коже, која је због централног грејања у хладним данима учестала.

Затим нанесите балзам који ће их хидрирати и учинити меканим. Ово би требало да вам буде обавезан део рутине неге лица, а посебно је важан пре наношења црвеног кармина који због своје упечатљивости може да истакне све мане коже која није адекватно негована.

Користите оловку

Квалитетна оловка за усне је одличан алат за шминкање када наносите црвену јер спречава кварење боје усана преко ваше природне линије.

Јело, пиће, па чак и ћаскање могу узроковати да кармин "склизне", и зато је ту оловка која спашава.

Пажљиво нанесите кармин

Многи шминкери ће вам рећи да користите четкицу за усне за наношење црвеног кармина, али ако сте прецизни и изнад свега концентрисани можете и руж директно да нанесете на усне.

Пратите линију усана, а марамицом спречите да се боја нанесе на нежељени део коже.

Ако желите да боја буде мекша, нежнија и мање интензивна, додајте сјај за усне који ће их учинити суптилнијим.

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas