Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАЧКА ВАМ ЈЕ ДОНЕЛА МИША НА ПРАГ? Тиме вам поручује једну важну ствар

Мачке спадају у најинтелигентније животиње

1726578595_shutterstock_2458038987--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Мачке често доносе своје „улове“, мишеве, птице, лептире, својим власницима. Али зашто то раде?

Ваша мачка вас воли

Помаже вам и жели да вас нахрани, дакле, вас на исти начин на који ви волите њу, храните је.

Зато, разумите њен гест као диван поклон.

Ваша мачка вам доноси поклон или зато што јој се свиђате или то ради јер је шокирана и сматра да сте неспособни да уловите храну, па покушава да вас одржи у животу.

Вашој мачки је можда жао вас

Без обзира на то што сте добар човек који подели своју храну са њом, никада вас не види да убијате било шта сами.

Зато је она ту. Да вам доноси свој плен. То је начин на који вам шаље поруку: „Погледајте шта сам уловила!“

Мачке су природно рођене грабљивице, било да лове лоптице за стони тенис, чепове или мишеве и птице, то је у њиховом генетском запису – да лове своју храну.

Дакле, укратко, ваша мачка вам само узвраћа услугу.

Она неће схватити критику јер вам је жао миша, па је једноставно помазите и захвалите јој се. Вриштите касније, само у купатилу, док вас не види.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas