Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Статистика показала: Највише развода дешава се у ЈАНУАРУ из ЈЕДНОГ РАЗЛОГА

Због чега је то тако?

1672820353_shutterstock_199347314.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Иако звучи чудно да се разводи могу везивати за месеце у години, статистика показује да веза између њих и те како постоји.

Можда нисте размишљали о томе, али време празника може да утиче на ваше размишљање, да вас подстакне да преиспитате односе са својим брачним партнером, али и да те одлуке одложите за касније.

Стручњаци су на основу анализе открили да се највећи број развода дешава током јануара, али и зашто је то тако.

Они су дошли до закључка да је то зато што људи избегавају да покрећу болне теме и да доносе велике одлуке током празника.

Прочитајте још: ПЛАНИРАТЕ ПРОСИДБУ 31.ДЕЦЕМБРА? Ево како да то учините креативно, и одушевите своје изабранице!

Људи бивају понешени празничном еуфоријом и тада све проблеме у браку и породици остављају за касније, а када наступи јануар, све оно што их је тиштило током празника, полако испливава на површину.

Празници су период када се емоције пењу на виши ниво, па ако сте несрећни у браку или љути на партнера, ово раздобље може да буде преломна тачка – каже адвокат за разводе Џејм Гроза.

Са друге стране, многи људи у децембру постају очарани декорацијама, лампицама, падају под утицај дивне, магичне празничне музике, толико да верују да све може да се преокрене и крене на боље. Нажалост, чим празници прођу, увере се да су били у праву и пре празника.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas