Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛЕ КОЛИКО ГОДИНА БРАКА СУПРУЖНИЦИ КРЕЋУ ДА ВАРАЈУ? Прељубници открили детаље, а највише њих то уради из ОВОГ РАЗЛОГА

Сајт за упознавање „Иллицит Енцоунтерс“ спровео је истраживање како би утврдио у којој години брака супружници најчешће почињу да варају.

1719577950_shutterstock_2247615485.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

У анкети је учествовало 2.000 људи који су претплаћени корисници сајта. Њих седам одсто изјавило је да су они или њихов партнер преварили у првој години брака.

На овај корак се одлучило пет одсто у другој години брака, 12 одсто у четвртој, исто толико у петој, а 11 одсто у шестој години.

У седмој години брака 10 одсто људи вара, а исто толико је забележено и у групи особа које су у браку дуже од седам година, преноси Клик.ба.

Који су разлози

Скоро половина испитаника за неверство криви недостатак интимности у браку. Четвртина људи тврди да је рађање деце нарушило њихов однос и да је извршило притисак на њих.

Резултати истраживања даље су констатовали да је 16 одсто испитаника преварило партнера јер им је било досадно и желе да пробају нешто ново. Џесика Леона, портпаролка „Илицит Енцоунтерс,“ рекла је да у данашњем ужурбаном свету, парови доживљавају брачне проблеме много раније него што се то некада дешавало.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas