Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОНАШАЊА КОЈА ОДБИЈАЈУ ПАРТНЕРА: Три окидача која доводе до раскида

Уколико радите следеће три ствари, веш партнер ће бити незадовољан и полако ће се удаљавати од вас

1708509630_Foto-Shutterstock-raskid.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Када смо вођени љубављу блистамо у везама и напредујемо у њима. Међутим, када смо вођени страхом, осећамо мањаксамопоуздања и због тога контролишемо партнера. Ово су три које треба да престанете да радите, ако желите да вам веза успе.

Црпите његову енергију када му треба простор

Као ваша страст је веза, пружање и примање подршке. Повезивање са људима чини да се осећате утемељено, безбедно, потребно, цењено, подржано, срећно и вољено.

Међутим, уколико претерате са константним захтевањем пажње, можете се полако претворити у енергетског "вампира", који гуши, што може бити веома исцрпљујуће за партнера.

Покушајте да квалитетно организујете своје време и да пружите апсолутно поверење свом партнеру као и потребу за личним простором.

Третирате партнера као своју маму

Жеља за повезивањем развија се још од детињства.  Иако се налазе у одраслом, зрелом добу, људи заувек имају тежњу да буду вољени и заштићени од блиске особе. Међутим не треба у томе претеривати и свог партнера доживљавати као родитеља.

Партнерство је тимски рад и да би било успешно подразумева одређени степен зрелости и самосталности. Потрудите се ствари које можете да обавите сами да их завршите без сталног позивања за помоћ

Не знате како да будете сами

Посесивна жеља да проводите стално време доводи до гушења односа. Ово може бити окидач који може да ескалира. Потрудите се да пронађете активности које вам пријају, хобије, да проводите време и са пријатељима како би партнер могао исто тако да има остварен социјалан живот, као и да вас се ужели. То ће вам такође побољшати самопоуздање.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas